Κρήτη | Τον δίκασαν επειδή έβαλε στέγη… στη σπηλιά που ζει για να μην βρέχονται τα παιδιά του

κρήτη-τον-δίκασαν-επειδή-έβαλε-στέγη-133225

spiliaΣτο σκαμνί κάθισε σήμερα ο Μ.Κ ένας βιοπαλαιστής πολύτεκνος πατέρας που κατηγορείται για πολεοδομικές παραβάσεις γιατί έβαλε στέγη στη … σπηλιά που ζει με την οικογένεια του !

Η πενταμελής οικογένεια με τα τρια μικρά παιδιά διαβιεί κάτω από συνθήκες φτώχειας ενώ διαμένει σε μια … σπηλιά στην περιοχή της Χρυσοπηγής στο Ηράκλειο αφού δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες της. Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις συνθήκες του καταλύμματος ο πατέρας της οικογένειας το χειμώνα του 2012 τοποθέτησε ένα ελενίτ για να σκεπάσει τη σπηλιά για να μην περνούν μέσα το κρύο και τα νερά της βροχής.

Αυτή ήταν και η αιτία που ξεκίνησε και μια ακόμη ταλαιπωρία ανάμεσα σε όλες τις άλλες. Κάποιος τον κατήγγειλε στην πολεοδομία η οποία μάλιστα του επέβαλε πρόστιμο και τον οδήγησε στο … αυτόφωρο!

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου με μάρτυρα τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σωκράτη Βαρδάκη. Υπενθυμίζεται ότι το Εργατικό Κέντρο είχε αντικαταστήσει το φθαρμένο ελενιτ με καινούριο προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια.

Το δικαστήριο έκρινε τους κατηγορούμενους αθώους ενώ σε δηλώσεις του ο κ. Βαρδάκης ανέφερε πως το μόνο που έκαναν είναι να βάλουν μια στέγη στο άθλιο κατάλυμα για να προστατευτούν τα μικρά παιδιά της οικογένειας.

Πηγή: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook