Κρήτη | Σοκ: Η 12χρονη δεν ήταν το μοναδικό παιδί στα χέρια του τεχνικού ορθοπεδικού

κρήτη-σοκ-η-12χρονη-δεν-ήταν-το-μοναδικό-508136

Ο άνδρας είχε κατηγορηθεί το 2000 για βιασμό αλλά είχε αθωωθεί στο Εφετείο – Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη 12χρονη, ο τεχνίτης ορθοπεδικός δέχτηκε μια ακόμη μήνυση

Δεν είναι η μοναδική η περίπτωση της 12χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του τεχνικού ορθοπεδικού, ο οποίος της έκλεισε τα μάτια λέγοντάς της ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, κι αντί για αυτό ασέλγησε σε βάρος του κοριτσιού.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, ο άνδρας είχε κατηγορηθεί το 2000 από φοιτήτρια, τότε 18 ετών, η οποία τον είχε μηνύσει για βιασμό. Πρωτόδικα η φοιτήτρια δικαιώθηκε και ο άνδρας φυλακίστηκε, όμως στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ο άνδρας αθωώθηκε από τους ενόρκους (4-3).

Μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση μετά τη μήνυση του 12χρονου κοριτσιού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλο ένα κορίτσι κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια σε βάρος του συγκεκριμένου άνδρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τατιάνα Live» ο πατέρας της 12χρονης ανέφερε ότι η οικογένεια επισκεπτόταν καιρό το συγκεκριμένο τεχνίτη ορθοπεδικό. «Προσπαθούσε να είναι φίλος μας αλλά παράλληλα μας φόβιζε. Έκανε το παιδί να κλαίει και μας έδειχνε φωτογραφίες με γυναίκα που πέθανε από σκολίωση» – ανέφερε ο πατέρας.

«Έχω χειριστεί και στο παρελθόν τέτοιες περιπτώσεις αλλά με σοκάρουν οι περιγραφές» – είπε η δικηγόρος της 12χρονης, Μαρίνα Παναγιωτάκη, υπογραμμίζοντας την κακή ψυχολογική κατάσταση του κοριτσιού.

cretalive.gr 

One thought on “Κρήτη | Σοκ: Η 12χρονη δεν ήταν το μοναδικό παιδί στα χέρια του τεχνικού ορθοπεδικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook