Κρήτη | Πραγματικός μαχητής ο μικρός Νικόλας που ήπιε κρασί – Βγήκε από την Εντατική

Χαμόγελα και ανακούφιση για το μικρό Νικόλα που πάλεψε γενναία και νίκησε.

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής έδωσε ο μικρός Νικόλας ο οποίος είχε συγκινήσει ολόκληρη τη χώρα με τη σοβαρή περιπέτειά του καθώς η κατανάλωση κρασιού τον οδήγησε για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και ακολούθησε μια πολυήμερη «μάχη» για να βελτιωθεί η υγεία του.

Ο 6χρονος πάλεψε γενναία και πριν λίγα 24ωρα βγήκε από την εντατική σκορπώντας χαμόγελα και ανακούφιση στους γονείς του οι οποίοι «καρδιοχτυπούσαν» όλο αυτό το διάστημα.

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ.Τασσόπουλος «ο 6χρονος έχει βγει από την εντατική και συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Παιδιατρική κλινική. Η πορεία της υγείας του παρακολουθείται και θα του παρασχεθεί όλη η απαιτούμενη υποστήριξη».

Η σοβαρή περιπέτεια του 6χρονου

Το μικρό αγόρι από τους Στόλους του δήμου Γόρτυνας κατανάλωσε κρασί την Τετάρτη 25 Απριλίου, ενώ είχε διαφύγει της προσοχής των γονιών του. Όπως παραδέχτηκε ήπιε το κρασί από περιέργεια με αποτέλεσμα να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το παιδί εισήχθη στην εντατική και ξύπνησε μετά από πολυήμερη νοσηλεία από την καταστολή. Σε βάρος των γονιών σχηματίστηκε δικογραφία ωστόσο όλο αυτό το διάστημα δεν έλειψαν ούτε λεπτό από το πλευρό του γιου τους.

neakriti.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ