Κρήτη | Παραλίγο να βγουν τα όπλα επειδή ένας οδηγός… κόρναρε!

κρήτη-παραλίγο-να-βγουν-τα-όπλα-επειδή-163748

oplo«Καπετάνιος» όχι μόνο σταμάτησε το αυτοκίνητο του στη μέση του δρόμου εμποδίζοντας την κυκλοφορία, αλλά δε δίστασε να δείξει και πιστόλι επειδή του κόρναραν οι οδηγοί!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Ο συγκεκριμένος άνδρας την ώα που κατευθυνόταν προς το Γιόφυρο με το αυτοκίνητο του, είδε έναν γνωστό του. Θεώρησε λοιπόν σωστό να σταματήσει το όχημα του, δίπλα σε αυτό του γνωστού του και να πιάσουν «ψιλή» κουβέντα για αρκετά λεπτά.

Όπως ήταν λογικό πίσω του σχηματίστηκε ουρά οχημάτων, με τον οδηγό κάποιου εξ αυτών να πατάει την κόρνα.Τοτε εκείνος, σύμφωνα με τη μαρτυρία πολίτη, στραφηκε στον οδηγό του πρώτου οχήματος και αφου του έδειξε το πιστόλι που είχε ζωσμένο, τον ρώτησε αν εκείνος ήταν που κόρναρε.

Αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε. Το περιστατικό αυτό έχει γίνει εδώ και καιρό, όμως μόλις πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε, καθως ουδέποτε έγινε καταγγελία στην Αστυνομία.

Πρόκειται φυσικά για ένα ακόμη συμβάν που καταδεικνύει την θρασύτητα και το «καπετανιλίκι» που έχουν ορισμένοι, αμαυρώνοντας το όνομα της Κρήτης.

Πηγή: creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook