Κρήτη | Μαθητικός διαγωνισμός «η Κρητική Γαστρονομία μέσα από τα μάτια των μαθητών» | Το καλύτερο λογότυπο κερδίζει

Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον μαθητικό διαγωνισμό «η Κρητική Γαστρονομία μέσα από τα μάτια των μαθητών» για την δημιουργία του λογότυπου του Κέντρου Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη.

Στα 3 τελευταία χρόνια λειτουργίας του κέντρου, πάνω από 70 Δημοτικά Σχολεία της Κρήτης, συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά προγράμματα με επίκεντρο την Κρητική Διατροφή και τα Κρητικά προϊόντα. Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενδυναμώσουμε την βιωματική εμπειρία, και το αποτύπωμα αυτό να δημιουργηθεί από τους ίδιους τους μαθητές σε συνδυασμό με την γνώση που αποκόμισαν.

Καλούμε λοιπόν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων της Κρήτης, να σχεδιάσουν μέσα από την παιδικότητα και τον αυθορμητισμό τους το σχέδιο που θα αποτελεί από εδώ και μπρος το λογότυπο του Κέντρου Κρητικής Γαστρονομίας. Το σχέδιο που θα διακριθεί θα επεξεργαστεί από γραφίστα για την τελική μορφή λογότυπου.

Η τάξη που θα σχεδιάσει το επικρατέστερο σχέδιο, θα έχει την ευκαιρία να το παρουσιάσει και να μαγειρέψει ζωντανά Κρητικές συνταγές με την κα. Εύα Παρεκεντάκη στην εκπομπή  “Mama mia” στην ΝΕΑ Τηλεόραση, όπου θα φιλοξενηθούν τα παιδιά και θα μιλήσουν για την εμπειρία τους.

Τα σχέδια μπορείτε να μας στείλετε σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη:

Μαθητικός Διαγωνισμός: «η Κρητική Γαστρονομία μέσα από τα μάτια των μαθητών»

Σχολείο ………………………………

Τάξη ………………………………….

στην διεύθυνση:

Περιφέρεια Κρήτης – Ρέθυμνο

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 

Γραφείο 219 

ΤΚ 74100 Ρέθυμνο 

Υπόψη Ασπασίας Σταυρουλάκη 

Καταληκτική ημερομηνία: έως και την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα  28313-40705 και 697 955 2591(Ασπασία Σταυρουλάκη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ