Κρήτη | Αδελφός «κάρφωσε» αδελφό για μπαλωθιές

κρήτη-αδελφός-κάρφωσε-αδελφό-για-μπ-134214

astynomia

Όπλα, δεκάδες φυσίγγια, κιάλια νυκτός και ναρκωτικά «ψάρεψε» η αστυνομική έρευνα

Από τον Προφήτη Ηλία μέχρι την Άνω Βάθεια και το Τυμπάκι εξόρμησαν σήμερα αστυνομικές δυνάμεις του Ηρακλείου και πέτυχαν «λαυράκια».

Όπλα, ναρκωτικά αλλά και περίεργα ευρήματα που χρήζουν περαιτέρω αστυνομικής έρευνας κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει το «κάρφωμα» μεταξύ αδελφών για άσκοπους πυροβολισμούς.

Στην περίπτωση του Προφήτη Ηλία, στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών τέθηκε ένας 24χρονος, ο οποίος αποδείχτηκε τουλάχιστον «ετοιμοπόλεμος». Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα, δεκάδες φυσίγγια, διόπτρες και κιάλια νυκτός.

Στο Τυμπάκι, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε δύο κατ’ οίκον έρευνες. Και στις δύο η «σοδειά» αφορούσε ναρκωτικά. Στη μία έρευνα αστυνομικοί βρήκαν ποσότητα 792 γραμμαρίων χασίς, μοιρασμένη σε δόσεις αλλά και περίπου δύο κιλά παράνομου καπνού, ενώ στη δεύτερη έρευνα βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Στην Άνω Βάθεια έγινε έρευνα στο σπίτι 46χρονου όπου οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης αλλά και 19 ταινίες χαρτονομισμάτων γνωστής τράπεζας, η κατοχή των οποίων διερευνάται.

Αδελφός «κάρφωσε» αδελφό!

Την ίδια ώρα αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε σε κεφαλοχώρι του Δήμου Μαλεβυζίου. Το περιστατικό εξέπληξε τους αστυνομικούς, όχι λόγω ευρημάτων αλλά λόγω …καταγγελίας. Πιο συγκεκριμένα προκάλεσε έκπληξη η ταυτότητα του καταγγέλλοντα καθώς πρόκειται για τον αδελφό του καταγγελλόμενου.

Στον τελευταίο έγινε κατ’ οίκον έρευνα για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών το προηγούμενο βράδυ. Την καταγγελία φέρεται να έκανε ο αδελφός του με τον οποίο προφανώς δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.

Πηγή: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook