Κρήτη | Έργα ηλεκτροφωτισμού στον ΒΟΑΚ

κρήτη-έργα-ηλεκτροφωτισμού-στον-βοακ-137870

arnΤη σύμβαση ενός σημαντικού έργου που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Πρόκειται για το 5ο υποέργο «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Κρήτης-Β΄φάση-Συντήρηση Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού» με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ, χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους.

«Σήμερα υπογράψαμε μια σημαντική σύμβαση με χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους και αφορά στον ηλεκτροφωτισμό στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης . Η Περιφέρεια όπως είναι γνωστό έχει την ευθύνη της συντήρησης του ΒΟΑΚ και θεωρώ ότι είναι σημαντικό ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου το έργο αυτό να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Το έργο συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στον ΒΟΑΚ αυξάνει την οδική ασφάλεια για όλους του οδηγούς και τους επισκέπτες στο νησί» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στην Περιφέρεια Κρήτης, παραβρέθηκαν επίσης η διευθύντρια Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Κέτη Ιερωνυμάκη, οι μηχανολόγοι της Περιφέρειας Γιώργος Σπυριδάκης και Γεωργία Τζιρίτα, και ο ανάδοχος του έργου Μανόλης Στρατήγης.

Ειδικότερα, εργασίες προβλέπονται στα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού, φωτεινής σηματοδότησης, και στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις σήραγγας Σταλίδας.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook