Η Σαρλίζ Θερόν θέλει ο Τζέιμς Μποντ να συνεχίσει να είναι… straight

Δεν θα επικροτούσε κανέναν πειραματισμό στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ καθώς τον θέλει παραδοσιακό, δήλωσε σε συνέντευξή της στην Die Welt η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Σαρλίζ Θερόν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα μου φαινόταν παράξενο εάν ξαφνικά ο Μποντ εμφανιζόταν ως αμφιφυλόφιλος. Ακόμα και σε μένα δηλαδή θα φαινόταν λίγο τρελό».   Σχετικά με τον δικό της ρόλο στη νέα της ταινία, τον βρίσκει πιο αντισυμβατικό σε σχέση με τον 007, καθώς στο Atomic Blonde, υποδύεται μία πράκτορα της ΜΙ6 που βρίσκεται στο Βερολίνο κατά την πτώση του τοίχους και ζει μία νύχτα πάθους με μία πράκτορα από τη Γαλλία.

«Κάθε φορά που παίζω ένα πρόσωπο που είναι αμφιφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο η συζήτηση είναι πάντα η ίδια, ενώ ποτέ δεν αποτελεί θέμα συζήτησης όταν παίζω το ρόλο μίας ετεροφυλόφιλης».

Θα έπρεπε τέτοιου είδους σκηνές και το όλο θέμα όχι μόνο στον κινηματογράφο αλλά και στη ζωή να θεωρούνται φυσιολογικά, επισημαίνει και προσθέτει: «Αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Και αυτό είναι πρόβλημα».

Η ηθοποιός κατέληξε σχολιάζοντας τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέχρι να γυριστεί η ταινία, καθώς όλοι ήταν διστακτικοί με το κατά πόσο ταιριάζει ένας τέτοιος ρόλος δράσης σε μία γυναίκα.

Πηγή: lifo.gr με πληροφορίες DieWelt/ ΑΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ