Εταιρεία προσφέρει… «πορνο-μαθήματα» ξένων γλωσσών μέσω webcam

Όσο καλύτερες οι επιδόσεις του μαθητή, τόσο πιο αποκαλυπτική γίνεται η δασκάλα

Έναν πρωτότυπο τρόπο να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου βρήκε το CamSoda, μια πλατφόρμα πορνογραφικού υλικού, που προσφέρει εδώ και αρκετό καιρό… αυστηρώς ακατάλληλα μαθήματα ξένων γλωσσών μέσω webcam.

Τον ρόλο δασκάλας σε αυτήν την νέα υπηρεσία έχουν αναλάβει πανέμορφα μοντέλα από διάφορες χώρες, οι οποίες γίνονται σταδιακά όλο και πιο αποκαλυπτικές, όταν ο μαθητής τους δίνει τις σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Η διδασκαλία γίνεται σε «ιδιωτικά chat rooms» και περιλαμβάνει τη μεταλαμπάδευση βασικών γνώσεων γραμματικής και λεξιλογίου, με στόχο την πραγματοποίηση απλών συζητήσεων αλλά και την ανάλογη… επιβράβευση, με καυτό θέαμα από τις σέξι δασκάλες.
Φυσικά, προτεραιότητα στο λεξιλόγιο έχει το «ερωτικό παιχνίδι», με τις καθηγήτριες (που κάθονται κανονικά σε έδρα) να χρησιμοποιούν διάφορα είδη οπτικών βοηθημάτων για να διευκολύνουν τους μαθητές τους.

Ο Darren Press, αντιπρόεδρος του CamSoda δηλώνει πως τα μαθήματα της πλατφόρμας του «ανταγωνίζονται σε ποιότητα άλλες υπηρεσίες online διδασκαλίας» με πρόσθετο ατού το μικρότερο κόστος και το γεγονός ότι ο μαθητής δεν βαριέται ποτέ. Τα κορίτσια που επιλέγονται για τη θέση της δασκάλας έχουν σπουδές στον τομέα της εκπαίδευσης και είναι «τετραπέρατες εκτός από πανέμορφες», τονίζει. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ