Δύο ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά | Photos

Δύο ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή την φορά από την όμορφη Τσεχία!

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε στο «PhotoArt PRAGUE International Salon 2016» που διοργανώθηκε στην Πράγα της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Αυτό αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της GPU (Global Photographic Union), PSA (Photographic Society of America) και της FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

f571b63b-8549-49a4-8878-a4d1bb9ef27dΣυμμετείχε στην κατηγορία «Nature – Φύση» όπου με την φωτογραφία «ECHEVERIA» κατακτά το βραβείο GPU Ribbon. Επίσης συμμετείχε στην κατηγορία «Travel – Ταξίδια» όπου κατακτά ένα ακόμα βραβείο GPU Ribbon με την φωτογραφία «Sunrise at Morocco desert-2».

21f358d2-0e16-49ff-8b29-fa9c68b883cbΗ ίδια φωτογραφία είχε τιμηθεί και με το χρυσό βραβείο PSA Gold Medal, της Φωτογραφικής Εταιρείας της Αμερικής (PSA) στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «3nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2015 International Photographic Salon of Fine Art Photography».

Η έκθεση για τις βραβευμένες φωτογραφίες θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαρτίου 2016 και θα γίνει στο Frantiscerian monastery στην Πράγα.
Στον διαγωνισμό είχαν συμμετάσχει 70 χώρες από όλη την υφήλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Απόψε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μακεδόνων – Θρακιωτών
Επόμενο άρθροΟλοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟ Κρουσώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ