Δήμος Χανίων | “Έπιασε δουλειά” η Νάνσυ | Ηχητικό

aggelaki skoulakis

Για τα νέα της καθήκοντα που έχει πλέον αναλάβει ως αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολιτικής προστασίας, μίλησε το πρωί στον SUPER FM 89, 6 η κα Νάνσυ Αγγελάκη.

Η ίδια, θέλησε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο για την τιμή, που όπως είπε, της έκανε: “Τον ευχαριστώ που πιστεύει στις δυνάμεις μου ότι μπορώ να καταφέρω κάποια πράγματα”, είπε χαρακτηριστικά.

Για τις νέες της αρμοδιότητες που αφορούν το κομμάτι των τεχνικών έργων αλλά και την πολιτική προστασία, δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί:  “Θα δουλέψω, μαζί με τους μηχανικούς και τους τεχνικούς της υπηρεσίας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”, είπε.

Ερωτηθείσα σχετικά με το κατά πόσο θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις αυξημένες πλέον επαγγελματικές, θεσμικές και ταυτόχρονα στις οικογενειακές της υποχρεώσεις, η κα Αγγελάκη, είπε: “Δεν φοβάμαι τα δύσκολα. Πραγματικά ξέρω ότι δεν θα με βλέπει η οικογένειά μου, θα είναι δύσκολο το επόμενο χρονικό διάστημα αλλά πιστεύω να τα καταφέρω”.\

Υπενθυμίζουμε ότι η κύρια Αγγελάκη που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα κ. Κεμεσίδη, διατηρεί και τα καθήκοντα της, ως προέδρου της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτις φλόγες τυροκομείο στο Ρέθυμνο
Επόμενο άρθροΣούπερ μαξιλαροπόλεμος για ενίσχυση της Ελλάδας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ