Βουλγαράκης: Ξεκινούν οι εργασίες στο αεροδρόμιο | Όσοι το αμφισβητούσαν διαψεύστηκαν

βουλγαράκης-ξεκινούν-οι-εργασίες-στο-76411

perifereia.aerodromio

Κάποιοι παράγοντες του τόπου μας αμφισβητούσαν και υποβάθμιζαν την προσπάθεια απεμπλοκής του έργου, με κατηγορίες ότι οι πληροφορίες σχετικά με το έργο του αεροδρομίου ήταν αναληθείς και ότι δεν θα γινόταν ποτέ.

Ενημερωτική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, πραγματοποίησαν χθες, στελέχη της ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Νοτίου Ελλάδος με αφορμή την έναρξη των εργασιών της επέκτασης του Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης».

Kατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα που αφορούν στην έναρξη των εργασιών του έργου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την βαθιά ικανοποίησή του, αφού ένα από τα δυο έργα «σημαία» τα οποία είχε θέση σε προτεραιότητα στην απαρχή της θητείας του το 2011 για την ανάπτυξη του τόπου, ήταν το Αεροδρόμιο.

Αναφέρθηκε στις προσωπικές του ενέργειες, χάρη στις οποίες, όπως είπε, το έργο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

«Υποβάθμιζαν την προσπάθειά μου», λέει ο Απ. Βουλγαράκης

Επίσης, τόνισε ότι ενώ κινούσε όλες τις διαδικασίες για την απεμπλοκή του έργου, κάποιοι παράγοντες του τόπου μας αμφισβητούσαν και υποβάθμιζαν την προσπάθεια αυτή, με κατηγορίες ότι οι πληροφορίες σχετικά με το έργο ήταν αναληθείς και ότι δεν θα γινόταν ποτέ.

Ευτυχώς για τον τόπο, όπως συμπέραινε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, το έργο είναι πλέον πραγματικότητα, και έτσι όσοι το αμφισβητούσαν διαψεύστηκαν.

Την 5μελή ομάδα της ΕΥΔΕ, η οποία θα έχει την επίβλεψη και την ευθύνη υλοποίησης του έργου, με επικεφαλής τον Διευθυντή της, κ. Κων/νο Βαλαβάνη συνόδευαν ο Αερολιμενάρχης Χανίων, κ. Σταύρος Καστρινάκης, καθώς και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αερολιμενικών και του Γραφείου Ασφαλείας Αερολιμένα, κ. Ελευθέριος Καστανάκης.

One thought on “Βουλγαράκης: Ξεκινούν οι εργασίες στο αεροδρόμιο | Όσοι το αμφισβητούσαν διαψεύστηκαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook