Αυτό είναι το πρώτο flexible κινητό που διπλώνει σαν… πορτοφόλι

Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό το νέο τηλέφωνο με τα χαρακτηριστικά του

Μία νέα εταιρεία ήρθε για να… ξεδιπλώσει το πρώτο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο στον κόσμο που διπλώνει… διπλώνει σαν πορτοφόλι!

Πρόκειται για ένα κινητό της αμερικανικής εταιρείας Royole Corporation που έχει έδρα στην Καλιφόρνια όμως φαίνεται πως θα αφήσει εποχή. Το συγκεκριμένο κινητό παρουσιάστηκε στο Πεκίνο.

Η -ειδικευόμενη στις εύκαμπτες οθόνες OLED- αμερικανική εταιρεία δημιούργησε ένα smartphone με οθόνη 7,8 ιντσών (19,8 εκατοστών), όταν είναι ξεδίπλωτο, αλλά όταν διπλώνει, εμφανίζει τρεις οθόνες: μία μπροστά, μία πίσω και μία στη ράχη.

Το τηλέφωνο με την ονομασία FlexPai άρχισε να πωλείται στην Κίνα την 1η Νοεμβρίου σε τιμές 1.290 έως 1.863 δολαρίων (ανάλογα με τη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο του), σύμφωνα με πληροφορίες του BBC που μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ. Η ηλικίας έξι ετών Royole έκανε γνωστό ότι στο τέλος Δεκεμβρίου θα αρχίσει τις πωλήσεις και σε άλλες χώρες.

Η παρουσίαση της νέας συσκευής αιφνιδίασε τη διεθνή αγορά, καθώς οι αναλυτές θεωρούσαν σίγουρο ότι οι κορεατικές Samsung και LG ή η κινεζική Huawei θα ήσαν οι πρώτες που θα λανσάριζαν ένα τέτοιο τηλέφωνο που διπλώνει.

Το FlexPai χρησιμοποιεί ως λειτουργικό σύστημα μια έκδοση του Android, ενώ ζυγίζει 320 γραμμάρια, είναι συνεπώς τουλάχιστον κατά 50% βαρύτερο από το Galaxy Note 9 ή το iPhone XS Max.

Δείτε το κινητό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ