Χανιά | Απουσία Δημοτικής Αστυνομίας χαμός στους δρόμους | Φωτογραφίες

χανιά-απουσία-δημοτικής-αστυνομίας-χ-84256

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω κείμενο με τις αντίστοιχες φωτογραφίες που παρουσιάζουν το τι συμβαίνει στην πόλη με την απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.

 

Μπορεί, όλοι να κατηγορούσαμε την Δημοτική Αστυνομία, για την παρουσία της και τα πρόστιμα που επέβαλλε, πολλές φορές αδίκως.

Πχ. Εξαντλούσε όλη την αυστηρότητα, σε παρκαρισμένα, δίπλα στο πεζοδρόμιο,χωρίς να παρενοχλούν την κίνηση, ΙΧ.

Αλλά δεν τολμούσαν να γράψουν, αυτούς που είχαν διπλοπαρκάρει, και που πραγματικά εμπόδιζαν την κίνηση των οχημάτων. Εκεί άρχιζαν τα σφυρίγματα, ώστε να δώσουν την δυνατότητα, στον παραβάτη, να το πάρει κι έτσι έδιναν την παράδειγμα, οτι μπορεί να το επαναλάβει, και την επόμενη φορά, χωρίς να τιμωρηθεί. Αρκεί να έχει καλή ακοή.

Ομως τώρα, με την φαεινή ιδέα των φωστήρων της Κυβέρνησης ¨Αρλούμπα», που μα κυβερνά, (τώρα ειδικά, αλλά καιτα τελευταία 40 χρόνια), να καταργήσουν την Δημοτική Αστυνομία, φτάσαμε στο άλλο άκρο.

Ο κάθε κάφρος, πιστεύει, οτι τώρα που υπάρχει ατιμωρησία, μπορεί να κάνει ότι θέλει και να γράφει, στα παλαιοτέρα των υποδημάτων του, του νόμους και κυρίως του συνανθρώπους του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτις φωτογραφίες που παραθέτω, είναι ενα παράδειγμα που επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Ο εν λόγω ΚΑΦΡΟΣ, αποφάσισε, επειδή ήθελε να μπει στο φαρμακείο, επι την Χατζή-Μιχάλη, (απέναντι απο τα Goodys), και δεν ήθελε να περπατήσει και να κουραστεί ο κώ… του, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, να παρκάρει πλάγια, αδιαφορώντας για την κίνηση, (σημ. ήταν Παρασκευή 13:00, που όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό για την κίνηση στο κέντρο της πόλης) και για τις δυσκολίες που θα επέφερε, στην ομαλή ροή των οχημάτων.

Τέτοια ζώα, (συγ. τα ζώα συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα), είναι

πολλά και σε όλα τα επίπεδα.

Σίγουρα, έχετε εντοπίσει κι εσείς, στην καθημερινή σας ζωή.

Τελικά εκτός απο zarpa, μας χρειάζεται και βούρδουλας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook