Ένα μεγάλο μπράβο! Έκανε στην τράπεζα, αυτό που κάνουν οι τράπεζες σε όλους μας!

ένα-μεγάλο-μπράβο-έκανε-στην-τράπεζα-α-86189

bankΠροχώρησε σε μήνυση κατά της τράπεζας διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 727.000$ για μη τήρηση συμβολαίου!

Δυσαρεστημένος από τους όρους της σύμβασης μιας προσφοράς για πιστωτική κάρτα που έλαβε από το τραπεζικό ίδρυμα Tinkoff Credit, ο Dimitri Agarkov

τους άλλαξε και τους έστειλε πίσω υπογεγραμμένους από την πλευρά του για τελική έγκριση από την τράπεζα.

Η τράπεζα ενέκρινε τη σύμβαση χωρίς να διαβάσει τα ψιλά γράμματα (σας θυμίζει κάτι;;) συμφωνόντας έτσι σε επιτόκιο 0%, απεριόριστη πίστωση χωρίς αμοιβές για τη τράπεζα καθώς και μια ρήτρα πως η τράπεζα θα καταβάλλει τεράστια αποζημίωση σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης της σύμβασης.

Ο Αγκαρκοβ χρησιμοποίησε την πιστωτική για 2 χρόνια αλλά στη συνέχεια η τράπεζα την ακύρωσε και προχώρησε και σε μήνυση με αξίωση 1.363$. Η τράπεζα ισχυρίστηκε πως της οφείλονται τόκοι, τέλη καθώς και προσαυξήσεις υπερημερίας.

Το δικαστήριο όμως είχε άλλη άποψη και έκρινε πως με βάση τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης ο Άγκαρκοβ χρωστά μόνο 575$ τα οποία και μπορεί να εξοφλήσει όποτε εκείνος θέλει (τα χρήματα δηλαδή που είχε χρεώσει στην κάρτα την περίοδο χρήσης της ΑΤΟΚΑ!).

Με το δεδικασμένο λοιπόν, ο πελάτης προχώρησε σε μήνυση κατά της τράπεζας διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 727.000$ για μη τήρηση συμβολαίου!

 

Πηγή: pliroforimenos.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook