«Έδειρα τον Γιάννη Γκιωνάκη πάνω στη σκηνή! Μπήκε το δαχτυλίδι στο μάτι του» | Photo

Είπα στο κοινό: «Κυρίες και κύριοι, αυτό που κάνει τώρα ο κύριος Γκιωνάκης δεν το έχει το κείμενο κι εγώ δεν το ανέχομαι»!

Ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή την ίδια και τον Γιάννη Γκιωνάκη, περιέγραψε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός Άννα Φόνσου.fonsouΌταν παίζατε με τον αείμνηστο Γιάννη Γκιωνάκη, εκείνος σας έκανε μια άκομψη χειρονομία πάνω στη σκηνή και τον χτυπήσατε; Ναι, τον έδειρα. Φορούσα κι ένα δαχτυλίδι… Πάντα είμαι έτσι, αντιδραστική. Δυστυχώς είναι το ελάττωμα μου, δεν δέχομαι την αδικία. Δεν κωλώνω.

Μπροστά στα μάτια του κοινού τού ρίξατε χαστούκι με το δαχτυλίδι; Ναι, δεν καταλαβαίνω τίποτα εγώ, μπροστά στο κοινό είπα: «Κυρίες και κύριοι, αυτό που κάνει τώρα ο κύριος Γκιωνάκης δεν το έχει το κείμενο κι εγώ δεν το ανέχομαι»!

Τον χτυπήσατε με ανάποδο χαστούκι; Ναι, και μπήκε το δαχτυλίδι στο μάτι του… Εντάξει, έγινε καλά. Έτρεξε αίμα, τον πήγανε στο νοσοκομείο και έγινε καλά. Έκλαιγα μετά, πήγα στο νοσοκομείο να τον δω. Ήμασταν τόσο φίλοι με τον Γιάννη.

zappit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Πλατανιά
Επόμενο άρθροΣτο μικροσκόπιο των Εισαγγελέων οι «πτωχευμένες» εταιρείες πλούσιων ιδιοκτητών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ