Άλλη μια κτηνωδία των τζιχαντιστών: Αποκεφάλισαν άνδρα για μαγεία! | Photos

apokefalismos​Τέλος δεν έχουν οι αποτρόπαιες εκτελέσεις από τους τζιχαντιστές στη Συρία. Αυτή τη φορά, τα μέλη της ισλαμιστικής οργάνωσης αποκεφάλισαν δημόσια άνδρα, με την κατηγορία ότι έκανε μαγεία!

tzix

Ο άγνωστος άνδρας φωτογραφήθηκε τη στιγμή που είχε το κεφάλι του πάνω σε έναν κορμό δέντρου ειδικά κομμένου για αυτές τις περιπτώσεις, ενώ ένας άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπό του, είχε ένα τσεκούρι πάνω στο λαιμό του.

Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία ενός χωριού κοντά στη Ράκα, την περιοχή-φρούριο των τζιχαντιστών και μεγάλο πλήθος είχε συγκεντρωθεί για να το παρακολουθήσει. Οι ακριβείς λεπτομέρειες για το έγκλημα δεν είναι γνωστές, ωστόσο, οι τζιχαντιστές τον κατηγόρησαν για μαγεία.

tzix1

Μάλιστα σε μια φωτογραφία φαίνεται ένας κληρικός, ο οποίος διαβάζει το κατηγορητήριο, ενώ σε μια άλλη φαίνεται ο άτυχος άντρας τη στιγμή που τον μεταφέρουν για εκτέλεση οι οπλισμένοι τζιχαντιστές, μεταξύ των οποίων διακρίνεται κι ένα έφηβο παιδί.

Οι φωτογραφίες του άντρα, ο οποίος μοιάζει να είναι γύρω στα 60, αλλά και του πλήθους που παρακολουθεί, δημοσιεύτηκαν από μέσα προσκείμενα στους τζιχαντιστές.

tzix2

Πηγή: star.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο19χρονος εθισμένος στο διαδίκτυο… έκοψε το χέρι του για να σωθεί!
Επόμενο άρθροΚρήτη | Διέρρηξαν κυλικείο σχολικού συγκροτήματος | Photos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ