Χανιά | Πασχαλινές λαμπάδες για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου

Κάθε Πάσχα όλα τα μικρά και «μεγάλα» παιδιά κρατάμε μια λαμπάδα… η οποία αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν έχει σώσει ένα παιδί.

giatroi tou kosmouΦέτος, οι Γιατροί του Κόσμου κυκλοφορούν μία νέα σειρά από χειροποίητες λαμπάδες για παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά, όλες με την υπογραφή των εθελοντών που τις δημιουργούν.

Με δωρεά 5€ οι μοναδικές λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου μπορούν να βοηθήσουν ώστε να σωθεί η ζωή ενός παιδιού. Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τις ιατρικές και φαρμακευτικές ανάγκες των παιδιών που περιθάλπουν οι εθελοντές μας στα πολυιατρεία μας ανά την Ελλάδα.

Μπορείτε και εσείς να υποστηρίξετε το έργο των Γιατρών του Κόσμου με την αγορά χειροποίητων λαμπάδων για εσάς και τα παιδιά σας, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

Επιλέξτε κι εσείς μία από τις λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου και χαρίστε ένα χαμόγελο ελπίδας στα παιδιά που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.

lampada giatroiΑπό το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 11 το πρωί στο προαύλιο της Δημοτικής  Αγοράς  στα Χανιά, θα μπορείτε να προμηθεύεστε τις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, για την ενίσχυση των δράσεων, του τμήματος Χανίων, των Γιατρών του Κόσμου.

Τις λαμπάδες επίσης μπορείτε να τις προμηθεύεστε και από τα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου στα Χανιά, Μπονιαλή 11 κάθε απόγευμα 6-9.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜανιτάκης: Τέθηκαν σε αργία 940 δημόσιοι υπάλληλοι
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ σε νέο ΓΓ ΚΚΕ: Ανάγκη ανάπτυξης κοινών δράσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ