Το Ηράκλειο καλωσορίζει την Άνοιξη με 10.000 λουλούδια!

το-ηράκλειο-καλωσορίζει-την-άνοιξη-με-10-42337

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑMε αρώματα της φύσης θα γεμίσει την Κυριακή το Ηράκλειο στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή για την υποδοχή της Άνοιξης.

Κυριακή 24 Μαρτίου ο Δήμος Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει ανοικτή εκδήλωση στο Δυτικό Παραλιακό Μέτωπο για το καλωσόρισμά της, πλημμυρίζοντας την περιοχή με 10.000 αρωματικά φυτά (Θυμάρι, Δεντρολίβανο, Φασκομηλιά, Αρισμαρί κ.α) και ανθόφυτα (Βιολέτες ,Γεράνια, Καλεντούλες ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 το μεσημέρι και 3 το απόγευμα και θα περιλαμβάνει τη δωρεάν διανομή χιλιάδων φυτών στους πολίτες που θα επιλέξουν να βρεθούν τις συγκεκριμένες ώρες στην περιοχή.

«Καλοσωρίζουμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου , δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, διανέμοντας αρωματικά φυτά και άνθη στους Δημότες μας συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό σε αυτή τη γιορτή της φύσης. Γιατί Άνοιξη σημαίνει χρώματα, άρωμα και φως αλλά και αλλαγή της διάθεσης των ανθρώπων» και κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή την ερχόμενη Κυριακή προκειμένου «να υποδεχτούμε όλοι μαζί την Άνοιξη

Εκδηλώσεις όμως διοργανώνονται από την Δημοτική Αρχή και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου.

Από χθες Πέμπτη έως και αύριο Σάββατο όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Α. Μπολάκης μοιράζονται 5.000 αρωματικά φυτά και άνθη σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου και με ευθύνη των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων και των Πολιτιστικών Συλλόγων θα γίνουν φυτεύσεις σε κοινόχρηστους χώρους ή δοθούν δωρεάν στους Δημότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook