Κωνσταντίνος Μητσοτάκης | Αν είχα Facebook το ’90, πολλά πράγματα θα είχαν πάει καλύτερα

mitsotakis_FBΜήνυμα μέσω Facebook έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δηλώνοντας συγκινημένος για τις εκδηλώσεις αγάπης που δέχεται στο διαδίκτυο.

Ο κ. Μητσοτάκης, διαπιστώνει μάλιστα τη δύναμη των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας ότι αν είχε τέτοιες δυνατότητες επικοινωνίας, όταν κυβερνούσε τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα

“Αν είχα την κρίσιμη εποχή του ’90 αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δίνει το Facebook, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα.

Η υστεροφημία δεν ήταν ποτέ κίνητρο των πράξεών μου, οι εκδηλώσεις σας όμως, φυσικό είναι, με συγκινούν βαθύτατα και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης”

Αυτό ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό τουτο μεσημέρι του Σαββάτου, μαζί με την παραπάνω φωτογραφία.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ,  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας πρωθυπουργός με επίσημο λογαριασμό στο Facebook.

Η σελίδα του ήδη μετράει πάνω από 2.500 Likes, ενώ τα σχόλια είναι εκατοντάδες, καθώς στον λογαριασμό ανεβαίνουν πολλές φωτογραφίες και από την πολιτική, αλλά και από προσωπικές στιγμές του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης πείστηκε από ομάδα νέων υποστηρικτών του, όχι μόνο να δημιουργηθεί επίσημος λογαριασμός, αλλά να τους εμπιστευτεί και το αρχείο του!

Στις 25 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί βιβλίο, που θα εξιστορεί την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Όπως αποκάλυψε το NEWS 247 ο τίτλος του θα είναι ”ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1990-1993”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ