Κρήτη | Χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα οι Ειδικοί Φρουροί

astynomiaΧωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα αφήνει τους ειδικούς φρουρούς της Κρήτης,  το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο της Ενωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης προς τον κ. Δένδια και το οποίο κοινοποιείται και σε άλλους αρμόδιους φορείς.

Το έγγραφο των Ειδικών Φρουρών αναφέρει τα εξής:

«Κ. Υπουργέ η Ένωση μας βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει σε εσάς, την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία υποχρεούται να χορηγήσει η υπηρεσία στους συναδέλφους μας. Εδώ πρέπει να τονίσουμε το απαράδεκτο γεγονός ότι σε ορισμένους συναδέλφους που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες δεν έχει χορηγηθεί καθόλου αλεξίσφαιρο γιλέκο. Μην αναφέρουμε καν το γεγονός ότι στα ήδη υπάρχοντα αλεξίσφαιρα έχει λήξει η εγγύηση καλής λειτουργίας (που δίνεται από την εταιρεία κατασκευής τους), ενώ έχουν υποστεί και τις φυσιολογικές φθορές μετά από 13 χρόνια συνεχής και καθημερινής χρήσης.

Λόγω της μη χορήγησης των προηγούμενων ετών ούτε ενός αλεξισφαίρου, παρά της εκκλήσεις μας προς κάθε κατεύθυνση για αντικατάσταση των τότε ληγμένων αλεξίσφαιρων, τώρα πλέον η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ για χορήγηση και αντικατάσταση έφτασε στον εξωφρενικό αριθμό των 500 αλεξίσφαιρων μόνο για την ΥΠ.ΑΣΕ.Κ. Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας προς αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων .»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ