Η Lady Gaga δωρίζει 1 εκ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Σάντι

η-lady-gaga-δωρίζει-1-εκ-δολάρια-για-τα-θύματα-το-6573

Η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια στον αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τον τυφώνα Σάντι, στη Νέα Υόρκη.

Η 26χρονη ποπ σταρ μοιράστηκε την είδηση με τους θαυμαστές της στο προσωπικό της μπλόγκ, γράφοντας:

«Σήμερα δεσμεύομαι να δώσω 1 εκατομμύριο δολάρια στη Νέα Υόρκη και τον αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό για την προσπάθεια ανακούφισης της πόλης από τον τυφώνα Σάντι. Αν δεν ήταν η Νέα Υόρκη – το Χάρλεμ, το Μπρονξ και το Μπρούκλιν – δεν θα ήμουν η γυναίκα ή η καλλιτέχνης που είμαι σήμερα. Η Νέα Υόρκη είναι αμείλικτη φιλοδοξία, ένα κίνητρο επιτυχίας, ένα μέρος όπου υπάρχει μια φυσική επιδίωξη της διαφορετικότητας μέσα από τη συμπόνια. Παρακαλώ να δεχθείτε αυτό το δώρο εκ μέρους μου, εκ μέρους των γονιών μου, Τζο και Σίνθια, και της αδελφής μου, Νάταλι, με τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας στη Νέα Υόρκη όπου μεγαλώσαμε».

Η Lady Gaga, ωστόσο, δεν είναι η μόνη διασημότητα που δώρισε χρόνο και χρήματα για να βοηθήσει εκείνους που επλήγησαν από τον τυφώνα Σάντι, καθώς ο Μπρους Σπρίνγκστιν, η Κριστίνα Αγκιλέρα, οι Aerosmith, ο Μπίλι Τζόελ, ο Στινγκ και οι Bon Jovi τραγούδησαν ζωντανά κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου «Coming Together» που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου, συγκεντρώνοντας 23 εκατομμύρια δολάρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook