Η Γιάννα επιστρέφει στο χωριό καταγωγής της | Δείτε φωτογραφίες από τη θερμή υποδοχή

η-γιάννα-επιστρέφει-στο-χωριό-καταγωγ-94982

gianna1Στο χωριό καταγωγής της έφτασε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, συνοδευόμενη από το σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο.

Η Έμπαρος, από την οποία κατάγεται, είναι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψής της στο νησί, με αφορμή όχι μόνο ότι επιθυμούσε να βρεθεί για μία ακόμη φορά κοντά στα πάτρια εδάφη της, αλλά και την παρουσίαση του βιβλίου της στο Ηράκλειο, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε εκδήλωση που έχει διοργανώσει προς τιμήν της το Λύκειο Ελληνίδων.

gianna2Η Έμπαρος την υποδέχτηκε και αυτή τη φορά θερμά, αφού από νωρίς το μεσημέρι είχαν στηθεί τραπέζια με εδέσματα και συγκρότημα Κρητικών είχε ήδη αρχίσει τη μουσική, δείγμα – όπως λένε οι συγχωριανοί της – της αγάπης που τρέφουν στο πρόσωπό της αλλά και στην οικογένειά της. Την ίδια θερμότητα και συγκίνηση φάνηκε να έχει και η ίδια, που επέλεξε αμέσως μετά την άφιξή της με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Καστελίου να μην «πάρει ούτε ανάσα» αλλά να βρεθεί στην Έμπαρο απευθείας.

gianna3Όπως τόνισαν οι περισσότεροι από τους συντοπίτες της στο neakriti.gr, «αγαπάμε τη Γιάννα γιατί, όσα και αν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, παραμένει ένας απλός άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του».

gianna4

gianna5

Η μητέρα της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, κυρία Μαρίκα

gianna6Επιβεβαιώνουν την αγάπη της αυτή μάλιστα, με το γεγονός ότι, εκτός από εκείνη, αρκετά συχνά στην Έμπαρο βρίσκονται και τα παιδιά της, με πιο πρόσφατη επίσκεψη, πριν από ενάμιση περίπου μήνα, της κόρης της Καρολίνας (που παντρεύτηκε στο Λονδίνο πριν από λίγες μέρες) μαζί με έναν από τους δύο γιους του Θόδωρου και της Γιάννας.

gianna7«Ήταν τέτοια η απλότητα των παιδιών που μας συγκίνησε», λένε κάτοικοι του χωριού. «Η κόρη της και ο γιος της ήρθαν στο χωριό και κάθισαν μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο στο καφενείο. Πήραν από ένα καφεδάκι και ένα «υποβρύχιο», μίλησαν με όλο τον κόσμο, έκαναν βόλτα στο χωριό και όταν έφυγαν μας χαιρέτησαν πάλι».

gianna8Αν και η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη δεν ξεχνάει τον τόπο της, ούτε το Ηράκλειο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, ούτε το χωριό απ’ όπου κατάγεται, η παρουσία της όποτε μπορεί λόγω των αυξημένων της υποχρεώσεων συνοδεύεται πάντα από εκδηλώσεις χαράς των ανθρώπων της περιοχής, που την περιγράφουν με τα πιο ζεστά λόγια.

gianna9«Η Γιάννα είναι ένα κορίτσι όπως τότε, δυναμικό και καλοσυνάτο. Τη θυμόμαστε που ερχόταν πολύ συχνά και ήταν μαζί με όλα τα παιδιά. Το ότι δεν έχει αλλάξει την τιμά, όπως την τιμά που δεν ξεχνάει και τον τόπο της. Για εμάς θα είναι πάντα αυτό το κορίτσι, που μη νομίζετε ότι δεν περνούσε και δύσκολα. Η οικογένειά της βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές και αυτό είναι διπλά που μας κάνει και καμαρώνουμε, αφού τη βλέπουμε να είναι η ίδια μετά από τόσα χρόνια που πέρασαν και τη ζωή της που άλλαξε».

gianna10Πάντως, την ίδια ώρα συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «ΓΙΑΝΝΑ» («My greek drama»), που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς», στις 7:30 μ.μ.

gianna11

Πηγή: neakriti

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook