Ηράκλειο | Μεγάλο σκάνδαλο με χορήγηση ειδικών σκευασμάτων ακόμα και σε νεκρούς!

ηράκλειο-μεγάλο-σκάνδαλο-με-χορήγηση-107798

ika nea kΜηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο υποδιοικητής του ΙΚΑ  Διονύσης Πατσούρης   στον εισαγγελέα για πέντε εταιρείες με  σκευάσματα ειδικής διατροφής που ζημίωναν συστηματικά το ΙΚΑ.  Ο υποδιοικητής προσκόμισε δικαιολογητικά και στοιχεία και 25 φακέλους που περιείχαν ιατρικές βεβαιώσεις , τιμολόγια , εξουσιοδοτήσεις , ταμειακά παραστατικά για το που κατέληγαν τα λεφτά. Η ζημιά για το ίδρυμα ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ

Ο φακός  του neakriti.gr απαθανάτισε τον κ. Πατσούρη στον χώρο των δικαστηρίων, συνοδευόμενο από τον τοπικό διευθυντή του ΙΚΑ Νίκο Ροκαδάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε όχι απλά φάκελο αλλά… κούτες με στοιχεία – » φωτιά» στην εισαγγελία  για υποθέσεις του ΙΚΑ στο Ηράκλειο ωστόσο ο ίδιος δε θέλησε να κάνει προς το παρόν οποιαδήποτε δήλωση.

Η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» από το Νοέμβριο του 2010 με πρωτοσέλιδες αναφορές και αναλυτικά ρεπορτάζ είναι ανοίξει τον «αμαρτωλό» φάκελο με το μεγάλο φαγοπότι στα σκευάσματα ειδικής διατροφής για να φτάσεις τρία ολόκληρα χρόνια μετά στην εισαγγελία.

 

Πηγή : neakritri

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook