Έως την Παρασκευή συνεχίζεται το Χριστουγεννιάτικο παζάρι | Για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

έως-την-παρασκευή-συνεχίζεται-το-χρισ-11829

Παζάρι με χριστουγεννιάτικα είδη λειτουργεί από την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Χανίων, από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χρυσούλα Χατζηδάκη, μιλώντας το πρωί στον SUPER FM 89.6,

«εθελοντές και εθελόντριες που στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο με ανθρωπιά και διακριτικότητα, Ιδιωτικοί και Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, αλλά και Επιχειρήσεις με οδηγό την αγάπη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο προσέφεραν πολύ όμορφα Χριστουγεννιάτικα είδη.

Χειροποίητα είδη, γλυκά, μαρμελάδες, κοσμήματα, παιχνίδια, πολλά διακοσμητικά και χριστουγεννιάτικα είδη μπορούν να αποτελέσουν όμορφα και προσιτά Χριστουγεννιάτικα δώρα, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Επειδή τέτοιες προσπάθειες έχουν ανάγκη την συνεισφορά πολλών, όσοι επιθυμούν, θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική η επίσκεψη τους, στο παζάρι γιατί με τον τρόπο αυτό, ενισχύεται περισσότερο η προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας.”

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα διαρκέσει έως την Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook