Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας 01/04/2013

ζώδια-εβδομαδιαίες-προβλέψεις-για-τα-34762

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, εξαιτίας της παραμονής του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης- Άρη στις 07/04, θα φέρουν δράση και φλογερά πάθη. Συγκεκριμένα, την τρέχουσα εβδομάδα, θα θελήσουμε να αλλάξουμε καταστάσεις, που μέχρι στιγμής δεν μας ικανοποιούσαν.  Τέλος, δεν θα λείψουν και οι διάφορες εντάσεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας.

 

krios

Κριός: Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ορισμένες δύσκολες καταστάσεις στον άξονα των επαγγελματικών σας. Ιδιαίτερα, θα παρουσιαστεί ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε τυχόν διαξιφισμούς με τους συνεργάτες σας. Στη συνέχεια, μεσοβδόμαδα θα ευνοηθούν επαγγελματικής φύσεως επαφές, για την μετέπειτα πορεία της καριέρας σας . Τέλος, σκόπιμο κρίνεται από την πλευρά σας, να δείξετε εγκράτεια και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

tauros

Ταύρος: Για εσάς τους Ταύρους, καλό θα ήταν, να προσέξετε τη συμπεριφορά σας στον επαγγελματικό σας χώρο, για να μην προκληθούν εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Έπειτα, από τις 04/04 θα δοθεί ώθηση σε επαγγελματικής φύσεως στόχους και σχέδια, ούτως ώστε να εξελιχθείτε επαγγελματικά.  Από την άλλη πλευρά, αυτές τις μέρες θα εστιάσετε στην διευθέτηση των οικονομικών σας υποθέσεων.

didimoi

Δίδυμοι: Αγαπητοί  Δίδυμοι, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και να μην κάνετε παράτολμες κινήσεις, που θα φέρουν αργότερα τα οικονομικά σας σε κίνδυνο. Ωστόσο, από τις 04/04 θα δείτε να εξελίσσονται ορισμένες υποθέσεις στον άξονα της καριέρας σας, με τέτοιο τρόπο,  ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά σας. Παράλληλα, με αυτό δεν αποκλείεται να δεχθείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις, που με τη σειρά τους θα αλλάξουν τη ροή της καθημερινότητάς σας.

karkinos

Καρκίνος : Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να υπογράψετε έγγραφα απερίσκεπτα, καθώς πίσω από ορισμένες κινήσεις, μπορεί να κρύβονται ορισμένοι ανταγωνιστές, που θέλουν το κακό σας. Στη συνέχεια, σκόπιμο κρίνεται αυτή την εβδομάδα, να βάλετε σε τάξη τις διάφορες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Έπειτα, μεσοβδόμαδα θα κάνετε κοινωνικές επαφές, για να προωθήσετε ζητήματα , που σχετίζονται άμεσα με το αντικείμενο εργασίας σας.

leon

Λέων : Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να ρυθμίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικονομικές σας υποθέσεις και μην επηρεάζεστε τόσο πολύ από την πίεση και την ένταση, που επικρατούν. Στη συνέχεια, στον άξονα της καριέρας θα έχετε πολλά να κάνετε, γι’ αυτό καλό θα ήταν να σκεφτείτε προσεκτικά κάθε  ενέργεια, καθώς δεν θα λείψουν από το σκηνικό οι ανταγωνιστές.

parthenos

Παρθένος :  Για εσάς, τους Παρθένους  αυτή η εβδομάδα, φέρνει αισιόδοξα μηνύματα. Συγκεκριμένα, στα οικονομικά σας, θα ανακάμψετε, καθώς θα σπεύσουν να σας στηρίξουν άτομα  του στενού σας περιβάλλοντος. Συγχρόνως, το σκηνικό που θα διαμορφωθεί στον άξονα των επαγγελματικών σας, θα είναι αρκετά καλό, καθώς θα καταφέρετε πολλά!! Έπειτα, αρκετοί από εσάς θα δεχθείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις και κάποιοι άλλοι, θα υλοποιήσουν παλαιότερα επαγγελματικά σχέδια.

zygos

Ζυγός: Την τρέχουσα εβδομάδα, αγαπητοί Ζυγοί αναπόφευκτα, θα περιορίσετε την τάση σας για περαιτέρω αγορές. Ακόμη, παρ’ όλες τις απαιτητικές και δύσκολες καταστάσεις, που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στον άξονα της καριέρας, θα μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά, εστιάζοντας στους στόχους σας. Έτσι, στον άξονα της καριέρας, θα γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διαλλακτικοί, προκειμένου να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.

skorpios

Σκορπιός : Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν, να διευθετήσετε τις διάφορες παρελθοντικές  οικονομικής φύσεως υποχρεώσεις και γιατί όχι και τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, που σας απασχολούν. Έπειτα, στον άξονα της καριέρας θα υπάρξει αρκετή ένταση και πίεση, γι’ αυτό, προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Παρ’ όλα αυτά, αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά στα επαγγελματικά, θα γίνουν εφικτά όλα όσα θέλετε!!

toxotis

Τοξότης:  Μπορεί, να εξακολουθούν να βρίσκονται , τόσο Άρης- Αφροδίτη, όσο και Ήλιος στον Κριό, που με την σειρά τους σας κάνουν περισσότερο αισιόδοξους. Παρ’ όλα αυτά, οι δυσκολίες δεν θα λείψουν στον άξονα της καριέρας σας, καθώς ενδέχεται να βρεθείτε αντιμέτωποι, τόσο με τον κίνδυνο, της οικονομικής εξαπάτησης, όσο κι με αυτόν ‘των πισώπλατων μαχαιρωμάτων’, από τους συνεργάτες σας. Εσείς όμως, μην το βάλετε κάτω και φανείτε ψύχραιμοι, για να μην επηρεαστείτε αρνητικά ,στην ψυχολογία σας. Τέλος, από τις 06/04-07/04, θα μπορέσετε να κάνετε νέα σχέδια, για την προώθηση των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

aigokairos

Αιγόκερως : Την τρέχουσα εβδομάδα, εσείς οι Αιγόκεροι θα τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες στον άξονα των επαγγελματικών σας, που σας απασχολούν, αρκετό διάστημα. Έπειτα, στον άξονα των οικονομικών σας, θα κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, ούτως ώστε να επέλθει μια ισορροπία, ανάμεσα στα έσοδα και στα έξοδά σας. Στη συνέχεια, από τις 04/04, θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα!

ydroxooos

Υδροχόος : Αυτή την εβδομάδα, αγαπητοί Υδροχόοι, θα είστε αρκετά δραστήριοι, καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας θα είναι έντονοι και απαιτητικοί, γι’ αυτό φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές. Έπειτα, στον άξονα της καριέρας σας δεν θα παρουσιαστεί κάποια αξιόλογη αλλαγή, γι’ αυτό άλλωστε, κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, εξετάζοντας διεισδυτικά τις διάφορες καταστάσεις και μην βασιστείτε στις υποδείξεις των συνεργατών σας.

ixthis

Ιχθύες : Για εσάς τους Ιχθύες, εξακολουθούν, να σας απασχολούν όλα αυτά που σχετίζονται με τον άξονα των οικονομικών σας υποθέσεων. Έτσι, προκειμένου να ελιχθείτε, προσπαθείτε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, προκειμένου να επιβιώσετε οικονομικά. Από την άλλη πλευρά, στον άξονα της καριέρας σας τα πράγματα θα είναι περίεργα, γι’ αυτό, να μην είστε απόλυτοι στις θέσεις σας, για να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας.

Από την Ειρήνη Παπουτσάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook