Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Συνελήφθη ο δολοφόνος – Τη σκότωσε και πήγε κανονικά στη δουλειά του

γυναικοκτονία-στην-ζάκυνθο-συνελήφθ-1497102

Συνελήφθη τελικά ο 51χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής, που χθες βράδυ, μετά από άγριο ξυλοδαρμό, σκότωσε τη γυναίκα του, 41 χρονών, με μαχαίρι.

Λίγη ώρα πριν την σκοτώσει τον μήνυσε για τον άγριο ξυλοδαρμό της

Σύμφωνα με το prorothema.gr ο Αλβανός δολοφόνος κατακρεούργησε τη σύζυγο του ενώ ήταν καταζητούμενος από την Αστυνομία, μετά τη μήνυση που του έκανε το θύμα για τον ανελέητο ξυλοδαρμό της, μία ώρα πριν τη δολοφονία της.

Το απίστευτο δε, είναι ότι στις 18 Ιουνίου, ο «σφαγέας της Ζακύνθου» είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία μετά από το ξύλο που έριξε στο σύζυγο του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθη ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την 40χρονη και τη συζυγική εστία στα 100 μέτρα.

Όμως η γυναίκα τον λυπήθηκε, τον δέχθηκε και πάλι στο σπίτι και τελικά την απόφαση αυτή την πλήρωσε με τη ζωή της. Χθες νωρίς το απόγευμα, ξεκίνησε και πάλι το μαρτύριο για τη δύστυχη 40χρονη μητέρα τριών παιδιών, δυο εκ των οποίων ανήλικα.

Ο κτηνώδης σύζυγος, γύρω στις 20:00 ξεκίνησε να την χτυπά ανελέητα εκτονώνοντας πάνω της την αρρωστημένη του μανία. Η γυναίκα σε άθλια κατάσταση και αφού αυτός είχε εξαφανισθεί, κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της και για δεύτερη φορά να περάσει το κατώφλι της Αστυνομίας και να υποβάλλει μήνυση εναντίον του βασανιστή της.

Οι αρχές τον αναζητούσαν και στις 22:30 που το θύμα επιστρέφει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας στην περιοχή Τσιλιβι, τον βρίσκει μπροστά της. Σύμφωνα με μια αυτόπτη μάρτυρα μια γειτόνισσα, ο Αλβανός την αρπάζει από τα μαλλιά και τη σέρνει στο μπαλκόνι φωνάζοντας της «Θα σε σκοτώσω».

Τη χτυπά άγρια και όταν η γυναίκα παλεύει να σώσει τη ζωή της, ο 49χρονος σηκώνει το κουζινομάχαιρο, αρχίζει να το καρφώνει με μανία στο λαιμό και το θωρακα και της «παίρνει» τη ζωή. Μετά την πράξη του εξαφανίζεται και λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί συλλαμβάνεται.

Σύμφωνα με το newsit.gr ο άνδρας, σήμερα πήγε… κανονικά στην δουλειά του, στην οικοδομή, σα να μην τρέχει τίποτα.

Μαρτυρίες που σοκάρουν

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία. Την βρήκαν να χαροπαλεύει μέσα σε λίμνη αίματος σε μπαλκόνι του ισόγειου σπιτιού, με πολλούς μώλωπες.

Μάλιστα γειτόνισσα ανέφερε πως τον είδε να τραβά τη σύζυγό του από τα μαλλιά και να της λέει “θα σε σκοτώσω”.

Όταν εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε. Στο χώρο βρέθηκε και ένα στραβωμένο μαχαίρι, με αίματα.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα και έμεναν στην Τσιλιβή, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου. Η γυναίκα δούλε σε ξενοδοχείο της περιοχής, και ο δράστης φέρεται να τη ζήλευε.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπίσουν τον φερόμενο ως δολοφόνο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook