Υποκλοπές: Θα παρακολουθούσα ξανά τον Ανδρουλάκη λέει ο Κοντολέων

υποκλοπές-θα-παρακολουθούσα-ξανά-τον-1496060
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Αμετακίνητος στη θέση του πως ενήργησε νόμιμα και πως θα παρακολουθούσε ξανά τον Νίκο Ανδρουλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζεται ο Παναγιώτης Κοντολέων κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ενδεικτικό της παρουσίας του στην Εξεταστική Επιτροπή είναι πως τουλάχιστον 3 φορές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τέθηκε το ερώτημα στον πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, αν θα προχωρούσε ξανά στην παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τον Παναγιώτη Κοντολέοντα να φέρεται να απαντά κατηγορηματικά «Ναι».

Κατά την κατάθεση του μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κοντολέοντας φέρεται να ισχυρίστηκε πως εκείνος παραιτήθηκε και δεν τον παραίτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως φέρεται να είπε ο Π. Κοντολέοντας τον κάλεσε στο τηλέφωνο ο Γρηγόρης Δημητριάδης και του είπε ότι έχει προκληθεί μεγάλο πολιτικό ζήτημα, οπότε εκείνος αισθάνθηκε ενοχή έναντι εκείνων που τον επέλεξαν και παραιτήθηκε.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κοντολέων, εξηγώντας την σχέση του με το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να είπε πως μιλούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, διευκρινίζοντας, κατά τις πληροφορίες, πως επικοινωνούσε με τον πρώην γ.γ. του Μαξίμου για να ενημερώνει τον πρωθυπουργό και αναφέροντας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πως οι επικοινωνίες του αφορούσαν κυρίως οργανωτικά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook