Υπερ-κοπέλια και υπερ-κοπελάκια στη μάχη για τα παιδιά με καρκίνο στα Χανιά | Photos + Video

υπερ-κοπέλια-και-υπερ-κοπελάκια-στη-μά-1534767

Ανοιχτοί ορίζοντες, πιλάφι πάρτι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κατασκήνωση στην παραλία των Αγ. Αποστόλων και κορύφωση με «Υπερκοπέλι» και «Υπερκοπελάκι» αλλά και την καθιερωμένη δράση των Σούπερ Ηρώων περιλαμβάνει η φετινή 13η διοργάνωση του «Ορίζοντα» για τα παιδιά με καρκίνο και τα παιδιά που στηρίζουν τα σωματεία της πόλης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ενώ συνέντευξη τύπου για τη δράση έδωσαν το πρωί οι διοργανωτές. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμβάλουμε σε αυτήν την δράση (… ) δεν χρειάζεται να είμαστε πρωταθλητές, χρειάζεται να έχουμε δυνατή ψυχή και θέληση προσφοράς» τόνισε η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Ελένη Ζερβουδάκη.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του «Ορίζοντα», Σπύρος Αδοντάκης κάλεσε όλους τους Χανιώτες να στηρίξουν την αθλητική παρέα του Ορίζοντα και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Κάλεσμα στον κόσμο για συμμετοχή απηύθυνε Λίνα Ψούνη, προϊσταμένη τμήματος αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Χανίων.

Από την αθλητική παρέα του «Ορίζοντα» ο Θρασύβουλος Κυριακουλάκης μέλος του ΔΣ του συλλόγου ανέφερε λεπτομέρειες της δράσης. «Δεν χρειάζεται να είσαι πρωταθλητής. Έρχεσαι να προσπαθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να προσφέρεις σε αυτά τα παιδιά που έχουν τόσο πολύ ανάγκη».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook