Ξενοδόχος στα Χανιά δίνει μπόνους στους υπαλλήλους που θα εμβολιαστούν – Πόσα χρήματα θα πάρουν

ξενοδόχος-στα-χανιά-δίνει-μπόνους-στο-1224122
Το ξενοδοχείο Alexandra Beach Resort

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στα Χανιά, ο οποίος αποφάσισε να δώσει κίνητρο στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου του να εμβολιαστούν, δείχοντας έτσι ότι νοιάζεται για τους υπαλλήλους του όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη.

Ο κ. Γιώργος Δανδουλάκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Alexandra Beach Resort στην Αγία Μαρίνα, μίλησε στο zarpanews.gr και την Ευτυχία Πενταράκη για αυτή του την πρωτοβουλία:

«Επειδή έχουμε εργαζόμενους  που φοβούνταν να κάνουν το εμβόλιο, όχι αρνητές, απλά φοβούνταν να το κάνουν, τους είπα πως δεν πειράζει: όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν τους μισθούς του 2019 – και δεν έχουμε κάνει καμιά μείωση. Αλλά αυτοί που θα εμβολιαστούν θα παίρνουν έξτρα 150 ευρώ κάθε μήνα για όλη τη σεζόν. Σας πληροφορώ ότι την επόμενη μέρα είχαν κλείσει όλοι ραντεβού, 50 άτομα.»

Σε παρόμοια κίνηση πριν δύο μέρες είχε προχωρήσει επιχειρηματίας στη Βέροια, ο οποίος αποφάσισε να δώσει μπόνους 300 ευρώ στους υπαλλήλους του ΚΤΕΟ που διατηρεί, σε εφάπαξ όμως χορήγηση.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που έχει πυροδοτηθεί συζήτηση για ενδεχόμενα «προνόμια» που μπορεί να έχουν οι εμβολιασμένοι από το φθινόπωρο. Ίσως όμως να ήταν  καλύτερο η κυβέρνηση, αν πράγματι ήθελε να δώσει κίνητρο στους πολίτες, να ακολουθούσε το παράδειγμα του κ. Δανδουλάκη, δίνοντας… χειροπιαστή επιβράβευση.

Άλλωστε, έχει ξοδέψει 36 δισεκατομμύρια ευρώ σε μέτρα στήριξης, αναστολές και επιστρεπτέες προκαταβολές. Πόσο θα κόστιζε ένα μπόνους εμβολιασμου;

zarpanews.gr

10 thoughts on “Ξενοδόχος στα Χανιά δίνει μπόνους στους υπαλλήλους που θα εμβολιαστούν – Πόσα χρήματα θα πάρουν

  1. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!!!! Μακάρι ο Θεός να τους έχει όλους καλά!!! Αν όμως έστω και ένας πάθει κάτι, θα αναλάβει την ευθύνη ο ιδιοκτήτης; Που με τον τρόπο αυτό τον επηρέασε και άλλαξε γνώμη;

    1. Βεβαίως και δεν είναι καλύτερα, όμως είναι προσωπική του επιλογή κατόπιν πιθανότατα και από συννενόηση με το γιατρό του. Και όχι επειδή κάποιος που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προσελκύσει τουριστακια για να κονομησει, του δίνει τυράκι μερικά ψωροευρω για να τον γλυκανει και να εμβολιαστεί….

  2. Εργοδοτης απο τα LIDL, οποιος παει για δουλεια πχ θα παρει μισθο 900ευρω αλλα χωρις τα επιδοματα στο τελος της σεζον ειναι μεσα στον μισθο σαν πακετο με το σκεπτικο οτι σε οποιον αρεσει, δεν περιμενα κατι καλυτερο απο τον συγκεκριμενο.

  3. ΟΤΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΡΝΗΤΗΣ.

  4. Εσείς που λέτε απαράδεκτος λέτε τα ίδια και για όλα τα τεστ που κάνει το υγειονομικό;
    Εκτός αν έχετε καμία άλλη πρόταση, αν κολλήσουν πελάτες και κάνουν μήνυση στον ξενοδόχο ποιος θα τα πληρώσει; Ή να μπει το κράτος να βάζει πρόστιμα;
    Μήπως να μην κάνετε εμβόλια γιατί είναι το μόνο όπλο που υπάρχει διαθέσιμο για αυτή την πανδημία;

    Είμαι εξωτερικό και όσο εσείς πίνετε φραπεδιάκια και πάτε βολτίτσες όλες οι υπόλοιπες χώρες έχουν ξεμπλέξει με τα lockdown. Εσάς θα σας βρει στη σεζόν απάνω. Για φτύσιμο όλοι

    1. Στο εξωτερικό που λες φίλε μου,ιδίως Γερμανία και Αγγλία είναι γεμάτο αρνητες που διαδηλώνουν. Και δεν είχαν lockdown τύπου Ελλάδας διότι ποτέ δεν θα δεχόταν τον κατ οίκο περιορισμό με SMS που επέβαλαν σε εμάς οι πολιτικοί…..
      Και δεν πίνουμε πια φραπεδακια έχουμε εξελιχθεί όσο εσύ έλειπες,τώρα πίνουμε espresso freddo 😉 Και αρχίσαμε τα μπανάκια.
      Γύρνα πίσω στην πατρίδα λοιπόν βγάλε το λεφτά σου από τον λογαριασμό Ελβετίας η Αγγλίας και επένδυσε εδώ γιατί χανόμαστε.Ναι ξέρω θα πληρώσεις φόρους…αλλά και πάλι θα σου μείνουν.
      Το άκουσες? Ξαναετοιμαζσουν το ΠΑΣΟΚ όσο έλειπες….

  5. Καλά δεν έχουν ακούσει την φράση» μωρέ εγώ δεν πάω κι ας με πληρώνουν»?
    Και μόνο το ότι σε πληρωνουν να το κάνεις δείχνει ότι βρωμάει η δουλειά…
    Αλήθεια Ευτυχία μου, εσύ εμβολιαστικες?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook