Ξεφτίλα! Ο εξοργιστικός όρος που βάζει στους υποψήφιους νονούς, εφημέριος μεγάλης ενορίας | Έγγραφο

ξεφτίλα-ο-εξοργιστικός-όρος-που-βάζει-839776
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μπορεί οι γραφές να μας διδάσκουν να «αγαπάμε αλλήλους» αλλά ο λόγος του Κυρίου δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τον εφημέριο του ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου, ο οποίος θέλει με κάθε τρόπο να «προστατεύσει» τα «νεοφώτιστα» βρέφη από τον κίνδυνο να τους δώσει ευχή κανείς ομοφυλόφιλος!

Με μια τυποποιημένη υπεύθυνη δήλωση που θα ζήλευαν και στο Ισλαμαμπάντ, η ενορία ζητά από τους επίδοξους νονούς, να δηλώσουν υπεύθυνα ότι ούτε έχουν κάνει πολιτικό γάμο, ούτε έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης αλλά ούτε και έχουν δηλώσει ομοφυλόφιλοι.

Όπως βλέπετε στο έγγραφο που παρουσιάζει το zarpanews.gr ο υποψήφιος νονός δηλώνει:

«Δεν έχω τελέσει πολιτικό γάμο ούτε έχω σε ισχύ κάποιο σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, επίσης δεν έχω δηλώσει ότι είμαι ομοφυλόφιλος.»

Αγάπη μόνο.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Ξεφτίλα! Ο εξοργιστικός όρος που βάζει στους υποψήφιους νονούς, εφημέριος μεγάλης ενορίας | Έγγραφο

  1. πολυ καλα εκανε.τα εχουμε ισοπεδωσει ολα.θελουμε να φερουμε και την εκκλησια στα μετρα μασ επειδη μασ βολευει.εαν θελουμε να λεγομαστε ορθοδοξοι ασ κανουμε μια προσπαθεια να πολεμουμε τα παθη μασ αντι να τα επιδεικνυουμε σα να ειναι χαρισματα.να μαθουμε να σεβομαστε την εκκλησια ωσ χωρο ιερο και να μην τη βεβηλωνουμε πρωτοι εμεισ με ντυσιματα και βαψιματα σα να πηγαινουμε σε μπαρ.ασ κανει οτι θελει ο καθενασ στην προσωπικη του ζωη αλλα ασ καταλαβει επιτελουσ οτι στην εκκλησια παμε να συναντησουμε το Χριστο.την ωρα τησ λειτουργιασ ο παπας ειναι οΧριστος ακομη και αν στην προσωπικη του ζωη ειναι ο χειροτεροσ του κοσμου.γιατι δηλαδη οι θρησκευομενοι αλλων θρησκειων σεβονται τισ θρησκειεσ τουσ ενω εμεισ που εχουμε τον αληθινο Θεο θελουμε να εκμοντερνισουμε το Λογο του Θεου και των Πατερων τησ εκκλησιασ μασ και ετσι να νοθευσουμε και τελικα να χασουμε τηνΑληθεια.εφοσον ο Χριστοσ ο ιδιοσ λεει οτι η ομοφυλοφιλια ειναι παθοσ-αμαρτια δεν τον εμπιστευομαστε-πιστευουμε?

    1. εισαστε ελευθερη να πιστευετε οτι θελετε αρκει να να μην ποδοπατατε την πιστη ή τον τροπο ζωης ή το είναι του αλλου. Μπορειτε να το κανετε αυτο;

  2. Εσείς που γράψατε το άρθρο έχετε μπερδέψει το αγαπάτε αλλήλους με το γαμ@τε αλλήλους….

    Σε λίγο θα μας πείτε ότι πρέπει να αποδεχτούμε τα ζευγάρια αντρών με παιδιά υιοθετημένα….

    Μπαμπας1 και Μπαμπάς 2…..

    Είπαμε…. Εσείς τα έχετε ξεφτιλισει όλα

  3. Δεν ντρεπεστε να γραφετε τετοιες ασχημιες; Ναι θα το δεχτειτε, και δυο μπαμπαδες και δυο μαμαδες και την μαμα που ειναι μονη της και εκανε εξωσωματικη και οτιδηποτε αλλο δεν ταιριαζει με τα στενα ορια που εχετε βαλει στα παντα. Ο κοσμος δεν γυριζει γυρω σας και ολοι εχουν τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις και σε γαμους και σε παιδια και σε διαζυγια. Οποτε ναι, θα τα δεχτειτε, καντε απο τωρα λοιπον προπονησεις αναπνοων. «Εισπνοες-εκπνοες, ο κοσμος ολος δεν ειμαι εγω, εισπνοες-εκπνοες» επι 30 φορες την ημερα… Δεν μπορειτε να κανετε αλλιως. Ειστε μια πολυ μικρη μειοψηφια που το μονο που κανει ειναι να θελει να μεινει καθηλωμενη απο φοβο σε αυτα τα λιγα που ξερει χωρις καμια διαθεση να ασπαστει και να προστετεψει το διαφορετικο. Επειδη ειμαστε μια Δημοκρατια και επειδη πιστευουμε στα ανθρωπινα δικαιωματα, ναι, θα το δεχτουμε και θα το προστατεψουμε. Αν δεν σας αρεσει, ξυδι και την επομενη φορα να πατε να ψηφισετε κατι προς ακρα δεξια με την ελπιδα οτι τα πραγματα θα γυρισουν 100 χρονια πισω. Οσο ομως ο κοσμος γυριζει, τα παντα θα αλλαζουν και εσεις και το μισος δεν εχουν κανενα ερμα για να τον σταματησουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook