X Factor: Αποχώρησε η Λίλα Τριάντη – Ποιοι είναι οι 8 παίκτες που συνεχίζουν στα live

x-factor-αποχώρησε-η-λίλα-τριάντη-ποιοι-είν-953404

Μία πολύ δύσκολη μονομαχία δόθηκε το 5ο live του X Factor. Έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας τις λιγότερες ψήφους, υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν η Λίλα Τριάντη και το συγκρότημα Άνω Κάτω.

Η Λίλα Τριάντη παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή των δυνατοτήτων της ερμηνεύοντας το κομμάτι «Μίσησε με» που γνώρισε επιτυχία με την φωνή της Ευρυδίκης. Από την άλλη, οι Άνω Κάτω κινήθηκαν σε… ποντιακούς δρόμους και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η τύχη της αποχώρησης βρέθηκε στα χέρια της κριτικής επιτροπής με τους Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Θεοφάνους να ψηφίζουν υπέρ των ομάδων τους.

Η ερμηνεία της Λίλα Τριάντη:

Ο Χρήστος Μάστορας επέλεξε με δυσκολία να δώσει θετική ψήφο προς παραμονή στο παιχνίδι στην Λίλα Τριάντη. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, όμως, ισοφάρισε την διαδικασία δίνοντας τη θετική του ψήφο στο συγκρότημα του Γιώργου Θεοφάνους.

Και τις λιγότερες, λοιπόν, ψήφους σύμφωνα με την παρουσιάστρια του X Factor Δέσποινα Βανδή συγκέντρωσε η Λίλα Τριάντη η οποία και αποχώρησε.

«Σου εύχομαι ότι καλύτερο κορίτσι μου καλό, ότι καλύτερο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Θεοφάνους στην όμορφη τραγουδίστρια.

Οι 8 παίκτες του X Factor που συνεχίζουν στα live:

Χρήστος Μάστορας (Αγόρια 16-24): Γιάννης Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας, Γιάννης Τεργιάκης.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος (Κορίτσια 16-24): Ζωή – Μισέλ Μπακίρη

Μελίνα Ασλανίδου (Άνω των 25 ετών): Kωνσταντίνος Στίνης.

Γιώργος Θεοφάνους (Groups): Άνω Κάτω, AC, Liak & The Cover.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook