Βρετανία: Σατανιστές χάκαραν site εκκλησίας δείχνοντας… πορνό και «ξόρκια» στους πιστούς

βρετανία-σατανιστές-χάκαραν-site-εκκλησ-1147643

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα όσα αντίκρισαν στις οθόνες τους κάποιοι πιστοί στην Βρετανία, όταν προσπάθησαν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα εκκλησίας τους. Μάλιστα, το περιστατικό έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που έφτασε μέχρι την Εκκλησία της Αγγλίας, η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως θα διεξαχθεί έρευνα.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης (9/12), σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, όποιος προσπαθούσε να επισκεφθεί το site της μικρής εκκλησίας St Mary της κοινότητας Lastingham, αντί για άρθρα για το χριστεπώνυμο πλήθος θα έβλεπε μια άλλη ιστοσελίδα με σεξουαλικό και σαταναστικό περιεχόμενο, αλλά και ξόρκια μαύρης μαγείας. Όπως αναφέρει η Daily Star, στο site που ανακατευθύνονταν οι επισκέπτες διαφημίζονταν σατανιστικές υπηρεσίες -όπως «ξόρκια σεξ», μάγια, κατάρες, ένας οδηγός για τελετές βουντού – από «επαγγελματίες» μάγους – και το σκληρό πορνό.

Τα ξόρκια που διαφήμιζε το site προσφέρονταν για «να… ανέβει η θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα» ή για «να προσελκύσετε κάποιον νέο σύντροφο στη ζωή σας». Οι επισκέπτες διάβαζαν επίσης πως θα μπορούσαν «να γίνουν ακαταμάχητοι», αλλά και με ποιο ξόρκι θα μπορούσαν να καταλήξουν εμμονικοί με το αντικείμενο του πόθου τους. Επίσης προσφέρονταν ξόρκια για να μάθουν οι επισκέπτες αν ο σύντροφός τους είναι άπιστος, ενώ φυσικά και ήταν διαθέσιμα τα αντίστοιχα «ξόρκια εκδίκησης» ή «μάγια βουντού».

Το πρόβλημα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Star, αποκαταστάθηκε μετά από περίπου 2 ώρες. Η Εκκλησία της Αγγλίας απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, τονίζοντας πως αντιμετωπίζει την κυβερνοεπίθεση ως εγκληματική πράξη μίσους.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook