Βραβείο καλύτερης δικαιολογίας: Συνελήφθησαν σε πάρτι λέγοντας πως δε γνώριζαν την ύπαρξη πανδημίας

βραβείο-καλύτερης-δικαιολογίας-συνε-1170971

Αν πιστεύετε πως έχετε ήδη διαβάσει τις πιο απίθανες ειδήσεις εν μέσω πανδημίας, τότε ίσως είναι επειδή σας διαφεύγει ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στη Βρετανία.

H παράνομη… rave σκηνή έχει γίνει ακόμη πιο δημοφιλής κατά τη διάρκεια του lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο με αποτέλεσμα πολυπληθείς παρέες να συγκεντρώνονται για να διασκεδάσουν όπου αυτό είναι εφικτό, π.χ σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, σχολικές τουαλέτες (!), όπως και σε άλλα μέρη που δε βάζει εύκολα ο νους. Πρόσφατα λοιπόν, μία ομάδα ανθρώπων συνελήφθη από την αστυνομία του Hampshire επειδή διοργάνωσε πάρτι στη νοτιοανατολική Αγγλία και η δικαιολογία που έφερε ήταν ότι κανείς τους δεν παρακολουθεί ειδήσεις και συνεπώς κανένας δε γνώριζε την ύπαρξη… πανδημίας. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από tweet των αρχών το περασμένο Σάββατο, με hashtag #ThereAreNoWords («Δεν υπάρχουν λόγια»).

Θυμίζουμε ότι στην παρούσα φάση, η κατευθυντήρια γραμμή της βρετανικής κυβέρνησης εν μέσω lockdown ορίζει ως επιτρεπτές μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ιατρικούς λόγους ή αγορά τροφίμων. Από το ξεκίνημα της πανδημίας τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα έχουν επιβληθεί περίπου 32.000 πρόστιμα για παραβιάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας με τα ποσά να αγγίζουν έως και τις 10.000 λίρες – ανάλογα με την περίσταση.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook