«Βόμβα» στο Champions League – Η Βιγιαρεάλ πέταξε εκτός την Μπάγερν Μονάχου

βόμβα-στο-champions-league-η-βιγιαρεάλ-πέταξε-εκ-1420817

Η Βιγιαρεάλ έκανε την τεράστια έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχειας στο Champions League την Μπάγερν Μονάχου, πετυχαίνοντας μια τεράστια και ιστορική πρόκριση.

Μετά τη νίκη της στο “Κεράμικα” την περασμένη εβδομάδα (1-0), η ομάδα του Ουνάι Έμερε απέδειξε στη ρεβάνς που έγινε στην “Αλιάνζ Αρένα” ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η εμφάνισή της στην Ισπανία απέναντι στους Βαυαρούς και σήμερα το βράδυ κατάφερε να φτάσει στη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία της απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η “χρυσή” αλλαγή του Έμερι στο 84΄, Σάμουελ Τσουκουέζε, κατάφερε να σκοράρει στο 88΄ και με το τελικό 1-1 να στείλει το “κίτρινο υποβρύχιο” στην τετράδα της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης της Τετάρτης (13/04) ανάμεσα στην Λίβερπουλ και στην Μπενφίκα (είχε επικρατήσει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με 3-1 στη Λισσαβόνα στον πρώτο αγώνα).

Το ένατο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 5ο εντός έδρας ματς της Μπάγερν στο εφετινό Champions League δεν αρκούσε τελικά για να στείλει το ματς στην παράταση. Ο Πολωνός στράικερ βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν στο 52ο λεπτό για να στείλει τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Ρούλι. Το 1-0 έμεινε μέχρι το 88΄, αλλά ο Τσουκουέζε είχε την τελευταία λέξη στον αγώνα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook