“Βεντέτα”: Η ταινία που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στα Χανιά από Χανιώτες συντελεστές – Προβολές στον «Κήπο»

βεντέτα-η-ταινία-που-έχει-γυριστεί-1286723

Η ταινία «Βεντέτα», μία ταινία με Χανιώτες συντελεστές και θέμα την κρητική βεντέτα, θα προβληθεί από 27-29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:30 στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ

Στην Κρήτη ξεκινάει βεντέτα ανάμεσα σε δυο οικογένειες. Ο Μάρκος και η Ευτυχία παντρεύονται κρυφά με σκοπό να μονιάσουν τα σόγια τους. Ο πατέρας της, ο Μπαριαντώνης, το θεωρεί μεγάλη προσβολή και δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Μάρκο πυροδοτώντας ένα νέο κύκλο αίματος με τραγικές απώλειες.

Μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων συμβαίνει ανάμεσα σε ένα αντρόγυνο τσιγγάνων, έναν παπά, έναν επικηρυγμένο εγκληματία, έναν απόστρατο αγροφύλακα και έναν κουρέα μέχρι ο Μάρκος να φτάσει στο σπίτι του Μπαριαντώνη και να ζητήσει επίσημα την γυναίκα του , στην προσπάθεια του να τελειώσει την Βεντέτα.

Δείτε το trailer:

Σενάριο, Σκηνοθεσία: Κρομμυδάκης Γιάννης

Πρωτότυπη μουσική: Μιχάλης Παπαδάκης, Βαγγέλης Γιαννιτσουδάκης

Σχεδιασμός ήχου: Πασκουάλε Βάλλε

Παίζουν: Γιάννης Κρομμυδάκης, Γιώργος Νικολακάκης, Γκάρυ Μπόρλαντ, Δημήτρης Καλογεράκης, Φανή Γεωργακάκη, Βαγγέλης Τσουκάτος, Ευτυχία Κουφάκη, Μανώλης Μαυράκης, Νίκος Μοτάκης, Μιχάλης Μινάς, Δημήτρης Σόρκος, Κώστας Μπενιουδάκης, Σοφία Λογαρίδου

Κρατήσεις θέσεων ΕΔΩ

Σε συνεργασία με:

The Make Up School, Middle Earth Studio, Ετεόκρητες, Βιγλάτορες, Theater 73100

Παραγωγή : Madhouse Movies

One thought on ““Βεντέτα”: Η ταινία που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στα Χανιά από Χανιώτες συντελεστές – Προβολές στον «Κήπο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook