Βάζουν φωτιά στις… κεραίες 5G στην Βρετανία

βάζουν-φωτιά-στις-κεραίες-5g-στην-βρετ-1028144

Η θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι υπαίτιο για την πανδημία του κορωνοϊού είναι το νέο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G έχει βρει φανατικούς υποστηρικτές. Άγνωστοι, επιδιδόμενοι σε ένα μεταμοντέρνο «κυνήγι μαγισσών» πυρπολούν αναμεταδότες 5G σε διάφορα σημεία της Βρετανίας.

Και, όπως είναι αναμενόμενο όταν η λογική υποκύπτει στα θανάσιμα τραύματά της από την παράνοια και τη δεισιδαιμονία, κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά: Εκτός από στύλους και μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο 5G, οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της δημόσιας υγείας και τιμωροί των σατανικών συσκευών που διασπείρουν τον φονικό ιό, ρίχνουν στην πυρά και συμβατικές κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Ζημία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Οι εταιρείες στις οποίες ανήκουν οι κατεστραμμένοι πυλώνες, εκτός από τις ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τις οποίες παρακολουθούν με μεγάλη ανησυχία, δηλώνουν έτοιμες να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια στις αστυνομικές αρχές για την ανεύρεση των σαμποτέρ. Αν μη τι άλλο, διότι με τις δολιοφθορές τους στερούν από ολόκληρες περιοχές την πρόσβαση στις υπηρεσίες επικοινωνίας και δη σε μια περίοδο διαρκούς και αυξημένης ανάγκης.

Εξυπακούεται ότι το όλο αντι-5G ρεύμα δεν βασίζεται σε καμία έγκυρη πληροφορία. Καμία επιστημονική μελέτη, ούτε καν άποψη δεν υπάρχει που να συνδέει την κινητή τηλεφωνία με τον κορωνοϊό. Το ζήτημα ξεκίνησε από διάφορες ομάδες χρηστών του Facebook, οι οποίοι άρχισαν να διαδίδουν τη συγκεκριμένη, εντελώς αυθαίρετη και εξωφρενικά σκοταδιστική θεωρία.

Πώς χρέωσαν στο δίκτυο 5G την πανδημία

Περίπου όπως η Ιερά Εξέταση έβρισκε δικαιολογίες σε οτιδήποτε για να εξολοθρεύσει τις δήθεν μάγισσες, έτσι και τα σημερινά τρολ, είτε επειδή κάνουν πλάκα είτε επειδή το πιστεύουν, χρέωσαν στο δίκτυο 5G την πανδημία. Οι επιρρεπείς και οι εύπιστοι έσπευσαν να σιγοντάρουν την τρέλα, πιστεύοντας πρόθυμα ότι η κατάρα του κορωνοϊού μεταδόθηκε σε όλο τον πλανήτη μέσω του 5G. Κι αυτό επειδή είναι ευρέως διαδεδομένο ιδιαίτερα στη Γουχάν, από όπου και ξεκίνησε η επιδημία και κατόπιν, υποτίθεται, πως έπληξε κατά προτεραιότητα περιοχές προωθημένες ως προς το 5G. Στις οποίες, άραγε, περιλαμβάνονται πχ η Δαμασκηνιά και η Δραγασιά; Τι θα έλεγαν επ’ αυτού οι διώκτες του 5G.

Το παράδοξο είναι βέβαια ότι μέσω του 5G διευκολύνεται ιδιαίτερα η υγειονομική περίθαλψη, με την απελευθέρωση απεριόριστων δυνατοτήτων για την τηλε-ιατρική. Όμως αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους απηνείς διώκτες του 5G. Εξάλλου, είναι υπερβολικά απασχολημένοι με τη σωτηρία της ανθρωπότητας, με τον δια πυρός εξαγνισμό της κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook