Βάλτε επιτέλους ένα παγκάκι να κάθονται οι άνθρωποι – Δένουν καρέκλες στα κάγκελα στο κέντρο των Χανίων | Photos

βάλτε-επιτέλους-ένα-παγκάκι-να-κάθοντ-919184

Δε φτάνει που χρειάστηκαν λίγοι παραπάνω από τέσσερις μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπλαση της πλατείας Κολοκοτρώνη στα Χανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), διάστημα κατά το οποίο η πλατεία, ο δρόμος και τα πεζοδρόμια θύμιζαν εργοτάξιο με σκόνες, πλάκες και άλλα οικοδομικά υλικά, έμεινε και μία εκκρεμότητα που ενώ είναι απλή στην ολοκλήρωσή της, έχει σαν αποτέλεσμα εικόνες για γέλια και για κλάματα!

Ο λόγος για τα παγκάκια που ήταν στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αποκορώνου, τα οποία λόγω των εργασιών και της ολικής ανάπλασης των πεζοδρομίων «ξηλώθηκαν». Ως εδώ όλα καλά. Η πλατεία και το πεζοδρόμιο ολοκληρώθηκαν κάποια στιγμή, ωστόσο ουδείς φαίνεται να έχει την πρόθεση να αντικαταστήσει το παγκάκι, το οποίο όμως ήταν απαραίτητο για κάποιους ηλικιωμένους κατοίκους της περιοχής. 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, οι κάτοικοι που έχασαν το «σημείο συνάντησής τους», άρχισαν να φέρνουν καρέκλες από το σπίτι! Οι καρέκλες, οι οποίες είναι μάλιστα και σε κακή κατάσταση – προφανώς σε αχρηστία – καλύπτονται κατά περίπτωση με ξύλα ή με χαρτόνια.

Οι καρέκλες μετά από πολλές μέρες αφαιρέθηκαν χωρίς και πάλι να αντικατασταθούν. Τη θέση τους πήραν, κουτιά, τάβλες ή και πλάκες που έφτιαχναν με τα υλικά που ήταν εκεί κατά τη διάρκεια των εργασιών ενώ τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι εξακολουθούν να φέρνουν πλαστικές καρέκλες και σκαμπό από το σπίτι, τα οποία παίρνουν μαζί τους όταν φεύγουν και.. φτου κι απ΄την αρχή την άλλη μέρα!

Ας τοποθετήσει λοιπόν η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου δύο παγκάκια, καθώς είναι απαραίτητα όχι μόνο για να κάθεται ο κόσμος (κάτοικοι ή περαστικοί) αλλά και για να απαλλαγούμε από τις παραπάνω εικόνες που μόνο ντροπιαστικές είναι…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook