Τροποποίηση ωραρίου λειτουργίας Αναγνωστηρίου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου

τροποποίηση-ωραρίου-λειτουργίας-ανα-2200305

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2025 το Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων (Υψηλαντών 30) θα λειτουργήσει για το αναγνωστικό κοινό από τις 08.00 έως τις 12.00.

Η συγκεκριμένη τροποποίηση πραγματοποιείται, καθώς στον χώρο της Βιβλιοθήκης την ίδια ημέρα στις 12.30 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του διεθνούς προγράμματος φιλοξενίας «Βιώσιμες Βιβλιοθήκες» του Ινστιτούτου Γκαίτε, στο οποίο συμμετέχουν ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Το αναγνωστικό κοινό είναι ευπρόσδεκτο να συμμετέχει στην παρουσίαση. Το απόγευμα της Δευτέρας, από τις 17.00 έως τις 20.00, το Αναγνωστήριο θα λειτουργήσει κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook