Τροχός της Τύχης: Παίκτης τρέλανε τον Πολυχρονίδη – Βρήκε τον γρίφο με ελάχιστα γράμματα

τροχός-της-τύχης-παίκτης-τρέλανε-τον-π-1524392

Το αγαπημένο παιχνίδι των τηλεθεατών επέστρεψε και η πρεμιέρα είχε πολλές επικές στιγμές. Μία από αυτή ήταν η λύση του τελευταίου γρίφου, στο οποίο ο παίκτης χωρίς πολλά γράμματα κατάφερε να λύσει τον γρίφο και κατάφερε να κερδίσει 6.520 ευρώ.

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ανανεωμένος και πάντα συναρπαστικός, ο «Τροχός της Τύχης» γύρισε για 9η χρονιά και μεταξύ άλλων απολαύσαμε το αστείρευτο χιούμορ του παρουσιαστή αλλά και τις απίθανα αναπάντεχες απαντήσεις των παικτών που έγιναν viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Μάνος ήταν ο πρώτος παίκτης της φετινής σεζόν που κατάφερε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού. Ο ίδιος κλήθηκε να βρει τον γρίφο της κατηγορίας «Μυθολογία» και κατάφερε για ακόμη μία φορά να… τρελάνει τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Συγκεκριμένα ο παίκτης έλυσε τον γρίφο με ελάχιστα γράμματα και κυρίως κανένα φωνήεν. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τον παρουσιαστή να μην το πιστεύει και να πανηγυρίζει έξαλλα.

Δείτε το παρακάτω απολαυστικό βίντεο:

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook