Τροχαίο με τη Ferrari του Μονογυιού: Τι συνέβη στη Βούλα -Οι μαρτυρίες, η κατάθεση του φίλου του, βίντεο σοκ

τροχαίο-με-τη-ferrari-του-μονογυιού-τι-συνέβ-1356781

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα, με θύμα τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, μόλις είχε παραλάβει το νέο του supercar, μια κόκκινη Ferrari Pista από αντιπροσωπεία στη Βούλα και έχοντας συνοδηγό την σύζυγό του Αθηνά κατευθύνονταν προς το σπίτι τους στη Βουλιαγμένη. Τους ακολουθούσαν δύο φίλοι του, οδηγώντας ένα επίσης δικό του αυτοκίνητο μάρκας Porsche.

Κάτα από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τον έλεγχο της Ferrari και το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα δέντρα στη διαχωριστική νησίδα και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες. Η σύζυγος του Μονογυιού βγήκε γρήγορα από το αμάξι μόνη της, έχοντας τις αισθήσεις της. Μάλιστα σε βίντεο φαίνεται η στιγμή που η γυναίκα βγαίνει από τη Ferrari και τρέχει, ενώ το αυτοκίνητο αμέσως τυλίγεται στις φλόγες.

 

Οι φίλοι του ζευγαριού που τους ακολουθούσαν με το άλλο αμάξι έτρεξαν σε βοήθεια και ανέσυραν τον Τζώρτζη Μονογυιό χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Χαρακτηριστικά του τι ακολούθησε της πρόσκρουσης είναι τα παρακάτω βίντεο:

 Σοκάρει η κατάθεση του φίλου του Μονογυιού

«Περί ώρα 20.15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει.

Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

Σοκαριστικές μαρτυρίες για το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Άνθρωπος που είδε το σοκαριστικό τροχαίο περιέγραψε στο iefimerida: «Είδα πολύ καπνό. Φωτιά στη νησίδα. Καιγόταν το αυτοκίνητο. Ένας άντρας φώναζε «αδελφέ μου, αδελφέ μου». Μάλλον ήταν φίλος του. Λίγο πιο δίπλα ήταν μια κοπέλα πολύ βαριά τραυματισμένη. Το αυτοκίνητο καιγόταν. Ένας οδηγός ταξί που είδε τι συνέβη είπε ότι έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε στα δέντρα. Δεν τα έχω καθαρά τα πράγματα στο μυαλό μου, είμαι σοκαρισμένος».

Ενας ακόμη μάρτυρας του τροχαίου στη Βούλα μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega. Ο μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε στο μπαλκόνι του γύρω στις 8:15 βλέποντας τους καπνούς: «Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να φλέγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής και πολύ γρήγορα ήρθε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση», είπε και απαντώντας σε ερώτηση τόνισε ότι δεν άκουσε κάποιο μεγάλο θόρυβο. «Εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Και όλοι απορούσαν πώς έφυγε το αυτοκίνητα γιατί είναι στην ευθεία αυτό», σημείωσε.

«Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Ήταν στη νησίδα πάνω στο γρασίδι, τους είχαν τραβήξει», είπε για τη στιγμή που βγήκε έξω.

Στη συνέχεια μίλησε με τον οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Μεταφέροντας τα όσα του περιέγραψε είπε ότι του ανέφερε ότι «είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Έπεσε στα δέντρα. Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως το αυτοκίνητο μετά από λίγο πήρε φωτιά».

Προσπάθησε να αποφύγει πεζό;

Η Ferrari που είχε αγοράσει ο 45χρονος οδηγός και πατέρας δύο παιδιών, προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο, πήρε φωτιά και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Η Τροχαία Ελληνικού διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ο Τζώρτζης Μονογυιός ενδέχεται να προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό και ο ελιγμός που έκανε, ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα, οδήγησε στο να χαθεί ο έλεγχος και να προσκρούσει το πολυτελές αυτοκίνητο στο δέντρο.

Η Ferrari, την οποία ο 45χρονος είχε αγοράσει μόλις λίγα λεπτά πριν από την πρώτη βόλτα και η οποία αποδείχθηκε μοιραία, τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ αμέσως μετά την πρόσκρουση, ένας περαστικός πήγε κοντά φωνάζοντας έντρομος «βγείτε, βγείτε» και έσπευσε να βοηθήσει την γυναίκα του 45χρονου.

Η Τροχαία ήδη συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν σε σπίτια ή καταστήματα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός είναι αδελφός της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού. Γέννημα-θρέμα Μυκόνου, ο Τζώρτζης Μονογυιός δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στο Νησί των Ανέμων, όπου διατηρούσε κατάστημα με ρούχα, με το όνομα Georgy.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός που ζούσε στη Βουλιαγμένη ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός στις αρχές του 2000 όταν ήταν στη μόδα τα ριάλιτι εγκλεισμού και ο ίδιος είχε λάβει μέρος στο The Wall.

Τι λέει πραγματογνώμονας στο iefimerida για το τροχαίο σοκ στη Βούλα

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς μιλώντας στο iefimerida για το τροχαίο σοκ με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό σημειώνει πως προς το παρόν «τα ερωτήματα είναι πολλά σχετικά με τον θάνατο του οδηγού» και αναφέρεται σε δύο ενδεχόμενα για το πώς έχασε τη ζωή του:

«Είναι δυο τα ενδεχόμενα. Ή έχασε τη ζωή του από την πρόσκρουση στο δέντρο ή από τη φωτιά που πήρε το αυτοκίνητο. Αυτό πρέπει να διερευνηθεί στο σημείου που δεν έχει και προστατευτικές μπάρες», μας είπε ο κ. Μαδιάς

«Μπορεί να μην ήταν εξοικειωμένος με το όχημα να ανέπτυξε ταχύτητα και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Είναι ένα αρκετά δύσκολο σημείο. Δεν ήξερε καλά το αυτοκίνητο», τόνισε ο γνωστός πραγματογνώμονας.

Στελέχη της τροχαίας αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την πορεία του αυτοκινήτου.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook