Τρία χρόνια από την μέρα που έπεσε μαύρο στην τηλεόραση Κύδων | Θλιβερές εικόνες από τα άδεια στούντιο

τρία-χρόνια-από-την-μέρα-που-έπεσε-μαύρ-849822

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που «έπεσε μαύρο» σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Κρήτης.

Ήταν 24 Απριλίου του 2016 όταν η Τηλεόραση Κύδων, ένας από τους μακροβιότερους τηλεοπτικούς σταθμούς, κατέβασε τους διακόπτες μετά από 23 χρόνια λειτουργίας.

Η Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ ξεκίνησε να εκπέμπει την 30η Ιανουαρίου 1993 και είχε μία αξιοθαύμαστη πορεία έχοντας συμβάλλει στην αντικειμενική ενημέρωση, πολυφωνία, εκπαίδευση και ποιοτική ψυχαγωγία του Κρητικού λαού.

Ξεκίνησε με δελτία ειδήσεων αλλά και με εκπομπές που είχαν σε πρώτο πλάνο τα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη. Στελεχώθηκε με πολυπληθές και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, ενώ εντυπωσιακές ήταν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις 1.100 τ.μ σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο με 4 οργανωμένα studios και 7 μοντάζ με εξοπλισμό ψηφιακής τεχνολογίας.

Μάλιστα ένα χρόνο περίπου πριν το οριστικό κλείσιμο είχε περάσει στην ψηφιακή εποχή με επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό και στην σύγχρονη επεξεργασία εικόνας και ήχου.

Ωστόσο η απόφαση ήταν οριστική και το ιστορικό κανάλι έπαψε να εκπέμπει, σκορπίζοντας θλίψη στους εργαζομένους αλλά και στους τηλεθεατές.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, τα άδεια δωμάτια μαρτυρούν ότι κάποτε έσφυζαν από ζωή, καθώς το μόνο που έχει μείνει, είναι κάποιες ανακοινώσεις στους τοίχους και τα ταμπελάκια στις πόρτες, όπως φαίνεται στο βίντεο του zarpanews.gr

Η τηλεόραση Κύδων και οι άνθρωποι της, στο παρακάτω νοσταλγικό βίντεo

2 thoughts on “Τρία χρόνια από την μέρα που έπεσε μαύρο στην τηλεόραση Κύδων | Θλιβερές εικόνες από τα άδεια στούντιο

  1. «συγκλονιστικο»…………………..
    αφου ολα ηταν τοσο καλα και περναγαμε ολοι τελεια, τι στραβωσε και επεσε μαυρο;;; Τι πραγματικα συνεβη; αυτο δεν μας λετε και δεν το λετε γιατι δεν το ξερετε. Γιατι για να το μαθετε πρεπει να κανετε δημοσιογραφια και ερευνα κι οχι να μας δειχνετε τα σκαλακια και τις πορτες με υποκρουση GOT…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook