Τραγωδία και πάλι στους δρόμους της Κρήτης: Νεκρή μια γυναίκα μετά από τροχαίο στην Εθνική οδό | Photo

τραγωδία-και-πάλι-στους-δρόμους-της-κρ-936707

Μια τραγωδία που δε χωράει ανθρώπινος νους, επιφύλασσε το πρωινό της Κυριακής για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Κρήτης…

Το όχημα που οδηγούσε στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο μια μητέρα, έχοντας μέσα τα δύο μικρά της παιδιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του στη Σκαλέτα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Νεκρή ανασύρθηκε μια 80χρονη, ενώ συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τα δύο αδελφάκια που επέβαιναν στο όχημα που οδηγούσε η μητέρα τους.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν πως το ένα από τα δύο παιδάκια, διασωληνωμένο, μεταφέρεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: Cretalive

One thought on “Τραγωδία και πάλι στους δρόμους της Κρήτης: Νεκρή μια γυναίκα μετά από τροχαίο στην Εθνική οδό | Photo

  1. Η καμπίνα φαίνεται «ανέπαφη». Οι πόρτες ανοίγουν κανονικά, πράγμα που σημαίνει οτι οι κολώνες του αυτοκινήτου δεν λύγισαν, για να παραμορφώσουν την καμπίνα. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Αρα κλωβός ασφαλείας του αυτοκινήτου οι λειτούργησε. Οι επιβάτες ΦΟΡΑΓΑΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑς? Γιατί δεν το επισημαίνουν αυτό οι δημοσιογράφοι? Είναι πιο πιασάρικα τα δάκρυα και το ανάθεμα για την υπερβολική ταχύτητα, παρά η μή τήρηση των δεδομένων ασφαλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook