Τους τρέλανε στον ΣΥΡΙΖΑ ο παπά Γιάννης – Ποιος είναι ο Κρητικός παπάς που μίλησε χθες στην ΚΕΑ

τους-τρέλανε-στον-συριζα-ο-παπά-γιάννη-1066217

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχθηκαν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ τον παπά Γιάννη Βάθη, από τα Σελλιά Ρεθύμνου.

Η παρουσία ενός ιερωμένου ως μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά της Προοδευτικής Συμμαχίας μπορεί να ξένισε πολλούς, ωστόσο ο παπά Γιάννης Βάθης είναι από τα πιο σκληροπυρηνικά μέλη του κόμματος και υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ομιλία του υπογράμμισε την ανάγκη «όχι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και είκοσι άτομα αλλά όλοι μας πρέπει να είμαστε μέσα στην κοινωνία κάθε μέρα, να μιλάμε με τον κόσμο, να ακούμε τα προβλήματα που φέρνει η κυβέρνηση της Δεξιάς».

Επιπλέον, συνόψισε τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο μέτωπο της οικονομικής πολιτικής και της κοινωνικής στήριξης. Υπενθύμισε τη 13η σύνταξη «που μας έκοψε τώρα η κυβέρνηση», την αύξηση του κατώτατου μισθού, το μαξιλάρι ρευστότητας των 37 δις, κάνοντας σύγκριση με τη σημερινή κατάσταση και τις επιπτώσεις της επερχόμενης ύφεσης.

Ο παπά Γιάννης, ο οποίος είχε σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr, και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα νωρίτερα, καταχειροκροτήθηκε από τα μέλη της ΚΕΑ.

Στις φωτογραφίες ο παπα Γιάννης από τα Σελλιά σε επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Ρέθυμνο.

3 thoughts on “Τους τρέλανε στον ΣΥΡΙΖΑ ο παπά Γιάννης – Ποιος είναι ο Κρητικός παπάς που μίλησε χθες στην ΚΕΑ

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΥΡΙΖΑΙΟ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

  2. Καλά το λένε πως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά…
    Πως γίνεται ένας παπάς να υποστηρίξει ένα κόμμα άθεων;
    Αλλά και οι παπάδες άνθρωποι είναι από όλα έχει ο μπαξες.

    Αρκαλε , ο Θεός να φυλάει την Ελλάδα από τους νεοέλληνες σαν και σένα και ιδίως τους Χανιώτες που έχουν κάνει θεό τους το χρήμα και όταν βλέπουν ελληνική σημαία η Σταυρό ξυπνά μέσα τους ο Τούρκος πρόγονος…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook