Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων για το περιστατικό επίθεσης σε νοσηλεύτρια του ΤΕΠ του Νοσοκομείου από ασθενή

το-σωματείο-εργαζομένων-εκαβ-χανίων-γ-1742475

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων καταδικάζει την άνανδρη επίθεση κατά της συναδέλφου τους, που έγινε το περασμένο Σάββατο.

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο αναφέρει:

Το περασμένο Σάββατο 16/09/2023, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, συνάδελφός μας νοσηλεύτρια δέχτηκε λεκτική και σωματική επίθεση από ασθενή με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων καταδικάζει την άνανδρη επίθεση κατά της συναδέλφου. Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι υγειονομικοί γίνονται αποδέκτες τέτοιων βάρβαρων συμπεριφορών. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Τομέας της Υγείας είναι υποστελεχωμένος, με αποτέλεσμα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, την ταλαιπωρία και τον εκνευρισμό πολλές φορές των πολιτών. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Ζητάμε από την πολιτεία να πάρει μέτρα αφενός για την ενίσχυση του Τομέα της Υγείας, αφετέρου για την προστασία των συναδέλφων υγειονομικών έτσι ώστε να μπορούν να επιτελούν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook