«Το παιδί είναι τέλειο. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο» – Τι είπε ο πατέρας του 22χρονου που παρενόχλησε κοπέλα ακολουθώντας την με το πέος έξω

το-παιδί-είναι-τέλειο-είναι-πολύ-καλό-1218021

Ο 22χρονος που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, επειδή επιχείρησε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, να επιτεθεί σεξουαλικά σε κοπέλα, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών ανάλογων περιπτώσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος άλλων τριών νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τον 22χρονο, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί την Παρασκευή στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του φερόμενου δράστη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», είπε από τη δική του πλευρά ο δικηγόρος του 22χρονου.

Το χρονικό

Η υπόθεση έγινε ευρέως γνωστή όταν η κοπέλα μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης δημοσίευσε το βίντεο της επίθεσης, καλώντας τον κόσμο να τον αναγνωρίσει και έπειτα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο δράστης της ακολούθησε για περίπου 300 μέτρα από τη στάση τραμ Αιγαίου μέχρι το σπίτι της κοπέλας, όταν εκείνη πολύ γρήγορα μπήκε στην είσοδο και έκλεισε άμεσα την πόρτα.

Από το βίντεο φάνηκε ότι παρά το γεγονός ότι η νεαρή έκλεισε την πόρτα και κατευθύνθηκε προς την οικεία της, ο δράστης έφτασε επίσης μέχρι την είσοδο, μέχρι που σταμάτησε την καταδίωξη, αφού η πόρτα ήταν κλειστή.

Τελικά, το μεσημέρι της Πέμπτης (6/5) η κοπέλα κλήθηκε από τις Αρχές για να αναγνωρίσει τον φερόμενο δράστη, κάτι που τελικά συνέβη, με τον 22χρονο να κρατείται και να σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του, ενώ αναμένεται να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

One thought on “«Το παιδί είναι τέλειο. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο» – Τι είπε ο πατέρας του 22χρονου που παρενόχλησε κοπέλα ακολουθώντας την με το πέος έξω

  1. τι διαολο; ζωα ειναι; ουγκανα που βγηκανε απο την σπηλια τους; επαγγελματιες δεν εχει στην γειτονια τους να ξεχαρμανιασουνε; «καλο παιδι ευαισθητο» λεει ο αλλος… τους εχει βαρεσει η καραντινα στο … κεφαλι… τωρα ποιο κεφαλι…;… ουτε ντροπη πια, ουτε συγγνωμη, πληρης ασυδοσια και αλητεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook