Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης ο Νίκος Χαρδαλιάς – Έφτασε στα Χανιά από τη Γαύδο | Photos + Video

στο-ναυτικό-νοσοκομείο-κρήτης-ο-νίκος-1359062

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία σε στρατιωτικές μονάδες ανά την επικράτεια, ξεκίνησε την επίσκεψή του στον νομό Χανίων, μεταβαίνοντας με ελικόπτερο στη Γαύδο, όπου επισκέφθηκε φυλάκιο και στη συνέχεια κατέφτασε στα Χανιά.

Στο ΝΝΚ, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την δράση του εμβολιαστικού κέντρου που λειτουργεί στο νοσοκομείο.

Κατά την άφιξή του στο ΝΝΚ ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, δήλωσε πως «οι ένοπλες δυνάμεις είναι στο πλευρό της κοινωνίας τόσο στο θέμα της πανδημίας όσο και στο θέμα των φυσικών καταστροφών»

Συγκεκριμένα, είπε: «Πάνω από οτιδήποτε άλλο παραμένουμε με υψηλό φρόνημα, με εξιλέωση καθήκοντος έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή, να υπερασπίσουμε τα εθνικά μας δικαιώματα, τα κυριαρχικά δικαιώματα όλου του ελληνισμού.

Σας θυμίζω ότι αυτό το οδοιπορικό ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες από τον Έβρο, προχώρησε τα Χριστούγεννα στο Καστελόριζο, χθες στους Οθωνούς, σήμερα στην Γαύδο.

Σε κάθε σημείο της χώρας οι ένοπλες δυνάμεις, τα στελέχη μας, οι στρατεύσιμοί μας, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με υψηλή αίσθηση αφοσίωσης. Νομίζω ότι η ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας είναι να βρίσκεται κοντά τους, να μιλάει μαζί τους και μέσα από την συζήτηση να παίρνει συγκεκριμένα μηνύματα και να χαράσσει συγκεκριμένες πολιτικές.

Είμαστε ως πολιτική ηγεσία έτοιμοι να προχωρήσουμε όλα τα ζητήματα τα οποία αφορούν στην φροντίδα των στελεχών μας. Προχωράνε οι εξοπλισμοί, προχωράνε τα μέσα. Η κυβέρνηση έχει επενδύσει στο κομμάτι των ενόπλων δυνάμεων.

Θέλουμε η χώρα μας να είναι πρωταγωνίστρια να είναι ισχυρή να παραμένει πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή. Αλλά πάνω κα πέρα από οτιδήποτε άλλο η καθημερινότητα είναι εκείνη που αφορά ένα επιπλέον στοίχημα για όσους βρισκόμαστε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Τόσο ο υπουργός όσο και εγώ προσωπικά ως Γενικός Γραμματέας νυχθημερόν ασχολούμαστε με τα ζητήματα αυτά και είναι η ώρα μέσα στους επόμενους μήνες να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες νομοθετικές ρυθμίσεις» κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να μεταβεί στον Ναύσταθμο Κρήτης, όπου θα διανυκτερεύσει ενώ την Τρίτη το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επισκέψεις στο ΚΕΝΑΠ, την 5η Μεραρχία Κρητών και στην 133ΣΜ στο Ηράκλειο.

zarpanews.gr

One thought on “Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης ο Νίκος Χαρδαλιάς – Έφτασε στα Χανιά από τη Γαύδο | Photos + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook