Το μήνυμα του Παντελή Πετσετάκη για την Ημέρα Ευρώπης

το-μήνυμα-του-παντελή-πετσετάκη-για-τη-1668815

Το μήνυμα του κ. Παντελή Πετσετάκη, υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ν.Χανίων, σχετικά με την Ημέρα Ευρώπης:

Ημέρα της Ευρώπης σήμερα. Μέρα που μας θυμίζει την ευημερία και την ειρήνη που κατακτήθηκε μετά από θυσίες. Στόχος μια Ευρώπη αισιόδοξη, μια Ευρώπη γεμάτη ευκαιρίες για όλους. Γιατί πιστεύουμε πως αξίζουμε περισσότερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ας επικεντρωθούμε την επόμενη τετραετία μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές που θα εφαρμόσουμε, στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα χρόνια, αλλά και στις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να οικοδομήσει μια Ευρώπη πράσινη, ψηφιακή και ανταγωνιστική, δίκαιη και με δεξιότητες, καθώς και ισχυρή, ανθεκτική και ασφαλή.

Οι κρίσεις που διαχειρίζονται οι χώρες της Ευρώπης, απειλούν την κοινωνική συνοχή των λαών και η Ευρωπαϊκή Ένωση, οφείλει να αποδείξει, ότι παραμένει πάνω από όλα, μια κοινότητα αξιών, που υπερασπίζεται τον σεβασμό στη δημοκρατία, στα ανθρώπινα δικαιώματα στην προστασία του περιβάλλοντος και των πιο ευάλωτων πολιτών.

One thought on “Το μήνυμα του Παντελή Πετσετάκη για την Ημέρα Ευρώπης

  1. Ποιά μέρα της Ευρώπης βρε κατσαπλιάδες;Επειδή έτσι σας είπαν να την λέτε οι γερμανοτσολιάδες;Η σημερινή μέρα είναι ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!Σας αρέσει δεν σας αρέσει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook