Το ιδανικό κούρεμα για εσένα που έχεις λεπτή τρίχα

το-ιδανικό-κούρεμα-για-εσένα-που-έχεις-1215860

Αν έχεις λεπτή τρίχα, τότε σίγουρα έχεις δοκιμάσει αρκετά προϊόντα –από σαμπουάν μέχρι dry shampoos κοκ- που υπόσχονται να χαρίσουν όγκο στα μαλλιά σου.

Τα περισσότερα το καταφέρνουν, αλλά το αποτέλεσμα δεν διαρκεί όσο θα ήθελες, σωστά; Το μυστικό για να χαρίσεις όγκο στα μαλλιά με λεπτή τρίχα είναι να επιλέξεις σωστά το κούρεμα σου. Τα μακριά μαλλιά είναι πιο βαριά από τα κοντά, με αποτέλεσμα ό,τι και να κάνεις να μην διατηρούν το όγκο που με κόπο προσπάθησες να τους δώσεις.

Η πιο stylish επιλογή που μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις μαλλιά που δείχνουν πιο πυκνά και εντυπωσιακά, είναι ένα καρέ και πιο συγκεκριμένα το micro bob. Το κοντό καρέ που φτάνει μέχρι το πιγούνι ή τα αυτιά σου είναι huge τάση και αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα. Στα θετικά του σημείωσε και το γεγονός πως απαιτεί ελάχιστο χρόνο στο styling, ενώ δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια, όσο και σε σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Για να σε πείσουμε να του δώσεις μία ευκαιρία, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από τα πιο ωραία micro bob κουρέματα που βρήκαμε στο Instagram. Σώσε το αγαπημένο σου και δείξε τη φωτογραφία όταν πας ξανά στο κομμωτήριο για να ανανεώσεις το look σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook