Το γηροκομείο – «κολαστήριο» στα Χανιά έγινε… «Ευ ζην Care» – «Κοροϊδεύουν τις οικογένειες μέσα από τη φυλακή»

το-γηροκομείο-κολαστήριο-στα-χανι-1438104

Οργισμένη ανάρτηση με αφορμή τη μετονομασία του οίκου ευγηρίας στα Χανιά που έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα για την υπόθεση των θανάτων δεκάδων τρόφιμων, ανέβασε η Χανιώτισσα δικηγόρος που αποκάλυψε την όλη υπόθεση και εκπροσωπεί σήμερα οικογένειες νεκρών.

Η Μαρία Παπαδάκη έκανε γνωστό ότι η «Αγία Σκέπη» πλέον ονομάζεται «Ευ ζην Care», τονίζοντας ότι η τροποποίηση της ονομασίας έγινε μέσα από τη φυλακή, όπου βρίσκονται προφυλακισμένες οι ιδιοκτήτριες της δομής.

Μιλάει για κοροϊδία προς τις οικογένειες των παθόντων, ενώ στρέφει τα βέλη της και εναντίον των εποπτευουσών αρχών, καθώς, όπως τονίζει, η δομή συνεχίζει να λειτουργεί.

Δείτε τί αναφέρει:

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ για άλλη μια φορά για τα Χανιά!! Σε «Ευ ζην Care» μετονομάστηκε ο διακριτικός τίτλος της «Αγίας Σκεπής» την 28/4/22, δυνάμει τροποποίησης του καταστατικού της στην οποία προέβησαν οι συνέταιροι και διαχειριστές μέσα από τη Φυλακή!

Με νέο όνομα, κουνάει για 2η φορά κοροϊδευτικά το δάχτυλο στις οικογένειες των παθόντων αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη η υπεύθυνη της εν λόγω δομής, που εξακολουθεί να τη λειτουργεί μέσα από τη Φυλακή (!!!) δυνάμει πληρεξουσίου, και το χέρι αυτό με τις προκλητικές παραλείψεις τους στηρίζουν η Αντιπεριφέρεια Χανίων και το αρμόδιο Υπουργείο, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δηλαδή οι εποπτεύουσες αρχές.

Τα χαιρετίσματά μας αγαπητές αρχές, που εν μια νυκτί πανεύκολα κλείνετε το ψιλικατζίδικο του κάθε κακομοίρη για τυπικές παραβάσεις, αλλά τώρα…. Ουδέν!

Με τις ευλογίες σας ανενόχλητη συνεχίζει η εν λόγω «επιχειρηματικότητα». Για κάθε εχεφρονα, τούτα μοιάζουν με σενάριο ταινίας, από χώρα τριτοκοσμική. Ντροπή για λογαριασμό σας!»

zarpanews.gr

4 thoughts on “Το γηροκομείο – «κολαστήριο» στα Χανιά έγινε… «Ευ ζην Care» – «Κοροϊδεύουν τις οικογένειες μέσα από τη φυλακή»

  1. Μα καλά,σε τριτοκοσμική χώρα δεν ζούμε;Τί περιμένατε δηλαδή,τίποτα καλύτερο;Και πάλι καλά να λέτε…

  2. Επίσης, τους ηλικιωμένους γονείς δεν τους παρκάρουν ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες. Care για το Ευ Ζην.

  3. Εγω αυτο που βλεπω ειναι πως απο εκει τρωγαν και τρωνε πολλοι ,παρα πολλοι. Αλλιως η αντιπεριφερεια δεν θα εξακολουθουσε να τους καλυπτει οπως τους καλυπτε τοσα χρονια. Καλα δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα πια !

  4. Η αντιπεριφέρεια σφυρίζει αδιάφορα, από τότε ο Χατζηνικολάου είχε πάρει την συνέντευξη ενός από των αρίστων, και εξακολουθεί να το κάνει. Δεν ξέρουν τίποτα, δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψη τους!!!!
    Τα λεφτά είναι πολλά, το ίδιο και οι παραλήπτες. Οπότε μην περιμένετε να βγει άκρη. Άλλωστε το πράγμα σκεπάζετε με τον καιρό και θα ξεχαστεί, όπως και άλλα. ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.
    Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, πέντε το λαδόξυδο! Θα βγουν και αυτοί που κατηγορήθηκαν γιατί είναι καλά παιδιά, τους παρέσυρε η κοινωνία η άδικη, λόγο καλής διαγωγής, και έφαγε που έφαγε και έχασε που έχασε!
    Όπως έγραψε και κάποιος άλλος, Ελλαδιστάν είμαστε, όλα που γίνονται, συγχωρούνται η τα ξεχνάμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook